Аз карам Scott High Octane fr , тежък съм 72кг, карам я с ход 203 (Боксер 2009) , рамката е сцепена преди 1 година на едно от най-важните места (при лагерите) , завариха ми я с Аргон (за 20 лв.) и я карам Бая , а още крета

Признавам , може да съм попаднал на неочаквана серия по здрави , но дори и с заварка рамката си е Супер ! Много хора се оплакват, че се чупили много но мойта е направо Идиотоустойчива. Моя личен съвет е , Зимай ако е до 200лв рамката макс ! Този който ще я кара е по лек , не толкова див колкото мен , не би трябвало НИКОГА да има проблем , освен ако не я удря по дърветата

Хода й не е малак , не е голям , не е с новите геометрии, дето не ти блокира задната гума ако натиснеш спирачка в неравните терени, но въпреки това Рамката е SCOTT !!!! Те са ако не друго , гаранция за здравина ... забога погледни я кво е дърво рамката ... няма к'во да и стане (образно казано). Таините на рамката са че работи с шок от 190 до 222мм ... с малко повече гледане ще я кара дълго и ще е доволен ! Но за тази рамка , вилката отпред е задълже да е поне 180-200мм ход ... Фабрично идва с марзочи 888 (200mm ход) Повярвай ми , по лесно се кара с 200мм ход !