zafirovp написа:Виждал съм поне 3-4 Monguse-a спукани при средното. Scott Voltage FR30 не е нещо кой знае какво, но бих заложил на него.
msniki написа:Името е Moongose
Та монгус предлага доста по добро окачване от това на волтаге-а.
Най важното е че спирачката има мн минимален ефект върху окачването.
Скотт-а обаче втвърдява при спирачка.
...
Монгус-а се удължава при сгъване, По стабилен е на високи скорости и като цяло.
Спокойно може да се върти като с твърдак с монгуса.
Сменяеми дроп аути и планки. Много важен плус. Кеф ти 10х135, кеф ти 12х150. Кеф ти 240 шок, кеф ти 216 мм шок
Според мен монгус-а е доста по напред от скотт-а.
msniki написа:Името е Moongose
Сменяеми дроп аути и планки. Много важен плус. Кеф ти 10х135, кеф ти 12х150. Кеф ти 240 шок, кеф ти 216 мм шок
hitar_potar написа:msniki написа:Името е Moongose
Та монгус предлага доста по добро окачване от това на волтаге-а.
Най важното е че спирачката има мн минимален ефект върху окачването.
Скотт-а обаче втвърдява при спирачка.
...
Монгус-а се удължава при сгъване, По стабилен е на високи скорости и като цяло.
Спокойно може да се върти като с твърдак с монгуса.
Името е MONGOOSE - има си причина първата съгласна да е О, а втората - У.
Волтиджа е със сингъл-пивот, но и с кобилица. Пивотите са сметнати така, че окачването да не блокира при спирачка. В това отношение са на кантар марките.
Монгуса по бие към спускарска рамка, докато Волтидж си е фрирайдърска/слоупстайлска такава - нормално е да отстъпва при по-високи скорости.
Ако не се лъжа, Скота също беше със сменяеми дроп-аути.
tedko:mtb написа:@msnikiЧовече винаги най-хубавото е това ,което ти си карал! Следял съм някои от мненията ти и винаги твоето и това което ти си карал е най-хубавото.Стига се би в гърдите и и признай,че се някога си правил грешка !!!
tedko:mtb написа:Това го разбирам,но наистина е досадно.Като не си карал Dartmoor Hornet от къде знаеш,е били такива и лесно се пукали и чупили ,същото се отнася и за Скота от темата.
П.С:И си голям карач.Беше писал някъде,че доста от хората стоят като статуи по-състезанията,защото нямали опит с твърдак.Ти като си много подвижен защо стана последен в Габрово?
tedko:mtb написа:Нищо не съм постигнал.Но питах как да си сложа чашките и си ги сложих.Няма нищо лошо да питаш това,което не знаеш.Но,добре съгласен съм с теб и на мен родителите ми не са ми дали 1 ст за колелото ми и все пак не сам се отказал.
Black SyM Bellamy написа:msniki 100% може да му се вярва...... мисля че е единствения човек с толкова сменени части (рамки....др)
Black SyM Bellamy написа:Щом го е карал знае за какво става на въпрос и затова го предлага
Ехе ти па много се възгордя ,,постигал нещо,, с кое постигна нещо,че ти казах,че смяташ само своите неща за хубави.msniki написа:tedko:mtb написа:Нищо не съм постигнал.Но питах как да си сложа чашките и си ги сложих.Няма нищо лошо да питаш това,което не знаеш.Но,добре съгласен съм с теб и на мен родителите ми не са ми дали 1 ст за колелото ми и все пак не сам се отказал.
Хубаво е да виждам че има такива като теб(хейтари). Ясен знак че постигам нещо .
Припомня ми че имам още много за постигане.
msniki написа:...приятел имаше и имах досег до хорнет.
Та не говоря без да знам.
Скотт-а верно не съм карал, но на база на приятели имали такива изграждам мнение и пиша.
...
tedko:mtb написа:Ехе ти па много се възгордя ,,постигал нещо,, с кое постигна нещо,че ти казах,че смяташ само своите неща за хубави.msniki написа:tedko:mtb написа:Нищо не съм постигнал.Но питах как да си сложа чашките и си ги сложих.Няма нищо лошо да питаш това,което не знаеш.Но,добре съгласен съм с теб и на мен родителите ми не са ми дали 1 ст за колелото ми и все пак не сам се отказал.
Хубаво е да виждам че има такива като теб(хейтари). Ясен знак че постигам нещо .
Припомня ми че имам още много за постигане.
KalinV написа:
Вярно е че имаш доста още да учиш. Важно е да знаеш, че каквото и да си карал и сменил, ако ще и 50 рамки на година да сменяш, твоето мнение и оценка са СУБЕКТИВНИ. Ти говориш от твоята гледна точка, кое ти е харесало, кое не. Недупостимо е да мислиш, че всички имаме твоя стил и начин на каране, а и на мислене също?![]()
![]()
Хубаво е да дадеш отзиви от твойте лични наблюдения и досег с компоненти, но не може да излагаш твоето мнение като крайно и най-правилно!
hitar_potar написа:Марчев, защо плямпаш без да си наясно с нещата? Не си ти човека, дето ще ми прави сметка колко рамки имам и съм имал, ама прави малко разлика, че аз не карам само спускане - а сериозни и хубави рамки не са само спускарските!А за Монгуса съм чул от Дафо много преди ти да помиришеш мека рамка. Хаха И да, чета по форумите различни неща, гледам да се образовам малко, като ми е интересно нещо. Ама не чета само английските форуми, нз що реши тей. И не, не се изхвърлям, спорейки с теб - хващал съм те да дрънкаш глупости преди, хващам те и сега.
Блек съм беламито или както там ти е ника - дължиш пари на никито или просто точиш лиги по него, че така страстно го защитаваш? Дадох пример със себе си, но повярвай, във форума има хора, които карат от много години и се е случвало да сменят по 2-3 рамки на година. Сам си направи математиката с какъв опит са и ко са сменили. И както казаха по-горе, мнението на никито не е меродавно.
П.п. николай, оправи си малко правописа, деба - откакто те познавам, чета мнения, пълни с правописни грешки... Взе да става смешно вече, мадафака!!!
9teen8t9 написа:Спорът е излишен.
Отделно част от присъстващите в спора са търговци на една от рамките които се търгуват, и е ясно че няма да кажат нещо лошо за нея.
И двете са хубави.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта