Estatik написа:Всъщност искам колелото да има заден амортисъор и моля да не ми препоръчвайте RAM FREERIDEшоту ми е грозен.
Estatik написа:GECKO дай цена на цялото колело и само на рамката
Edit: ОutFaced - под неконкретен въпрос какво имаш предвид за да ти отговоря по конкретно.
fefooo написа:Еми пич, не че се заяждам, но ако беше сериозен щеше да кажеш с какви средства раполагаш, каде и как ще го караш, какво си карал преди, и какви са уменията ти (начинаещ или пък не...)
[color=white]поредното лапе, което е гледало дизордър и си мисли че като си купи колело ще мята 1000000 метрови дропове. Sry ама не се сдържах(ще ми коства минуси ма не съм умрял за рейтинг)
P.S. Ако имаш мангизи - Nicolai UFO ST
red_bull_rumpage написа:еми не че разбирам много много но те съветвам да почнеш с high octane
лека рамка приятна гиометрия и т.н здрава е и даже не е скъпа
Scott High Octane FR`04Estatik написа:red_bull_rumpage написа:еми не че разбирам много много но те съветвам да почнеш с high octane
лека рамка приятна гиометрия и т.н здрава е и даже не е скъпа
Абе за кой High Octane говориш щото цялото струва около 6500лв.Дай някъкви pics и цена.
Estatik написа:Ами с какво по-скромно да почна? - искам да е с двойно окачване,да е здраво и да има горе-долу голям ход.
Estatik написа:Е колко ефтина? Снимки ? И каква и е на позата (много е дълга рамката или ...) ? За здравина - Кат я гледам ми се струва масивна и здрава - ТЕГЛО: ???
вече не се продава новаCRAZY RIDER написа:Estatik написа:Е колко ефтина? Снимки ? И каква и е на позата (много е дълга рамката или ...) ? За здравина - Кат я гледам ми се струва масивна и здрава - ТЕГЛО: ???
980lv цената е с заден шок.
Тегло мисля,че беше 5кг,найстина е доста масивна и груба на виншен вид,снимки питай чичо Гугъл![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта