tx3m написа:Здравейте. Новата година дойде и е време да сменя някой части по колелцето. Мисля да започна с колелата, заотва искам да питам, дали някой има впечатления от тези колела, или да ми каже нещо повече за тях.
zero написа:С каква рамка ще ги караш?Трябва ти 150х12мм![]()
Rear 135 converts from QR to 12mm thru axle
Ozzie написа:zero написа:С каква рамка ще ги караш?Трябва ти 150х12мм![]()
Мммм да. Останали са само 150мм. Иначе има като опцияRear 135 converts from QR to 12mm thru axle
Има ги и тук, но на малко по- вискока цена. А колко им е теглото, че нещо ми се губи от картинката?
Ozzie написа:Има ги и тук, но на малко по- вискока цена.
tx3m написа:...
@GECKO да ти кажа и аз много се чудя, и точно за това пуснахл темата - да видя какво ще кажете за тях, и дали си заслужават паричкитеТи на каква комбинация си се спрял, след като си се отказал то тях?
airborneone написа:Би трябвало диимакса да е на ниво като вийлсет. Теглото е еквивалентно, за зравината , по чуждите мтб форуми са впечатлени от азоника...
tx3m написа:airborneone написа:Би трябвало диимакса да е на ниво като вийлсет. Теглото е еквивалентно, за зравината , по чуждите мтб форуми са впечатлени от азоника...
Живот и здраве да е, на пролет ако не ми хрумне нещо друго, ще взема един комплект и ще казвам впечатления
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта