Господа днес за мое голямо съжаление имах доста неприятна случка....При спускане по една бая засукана планинска пътека с предната гума ударих един малък пън, при което не си спомням точно какво се случи, но понеже наклона на пътеката е голям ,както цялото ми тяло беше изнесено над задната гума седалката със всичка сила се заби на 5-6 пръста под пъпа ми.......няма нужда да ви казвам кой инструмент е наблизо.Седалката(SDG bel-air SL) бе изкъртена от колчето а болката неописуема....Та съвета ми е-- гледайте каква е геометрията на задната част на седалката,защото моята е толкова тъничка и заострена че просто не знам как не пукясах, чесно ви казвам...все едно ме ръгнаха с копие.

Може да ви звучи инфантилно съвета ми, но се оказа че никаква броня не пази корема.Представете си картинката-аз брониран до уши -каска, наколенки,протектори за глезените, bomber shorts,зверска броняза за мотокрос-уцелен в 10те квадратни сантиметра в които нищо не ме пази...т'ва иронията е сташно нещо.Ако си купувате седалка гледайте да е по тумбеста отзад за да не се молите на господ като мен да нямате вътрешен кръвоизлив....
Между другото дайте съвет каква седалка и от къде да си купя...
И да завърша поста си с нещо весело-Вие може да чупите вилки от невероятни скокове и от звеско каране, но съм сигурен, че съм единствения във форума който е счупил седалка с полово-размножителния си орган