mitto написа:и двете са втора употреба в горедолу еднокво състояние и на едни пари ще се карат на рам дн 05 карам предимно на Драгалевци коя да взема
Prodigy_FeN написа:Fox-овете са състезателни вилки! Караш ги един сезон, после не стават за нищо и ги хвърляш!
did написа:Prodigy_FeN написа:Fox-овете са състезателни вилки! Караш ги един сезон, после не стават за нищо и ги хвърляш!
я, я, го дообясни това, че ми станА интересно
{sharky} написа:...
marshall колко време го кара
Prodigy_FeN написа: Аз съм си фен на Marzocchi-тата и според мен са по-добри от Fox-овете,
Slay написа:... Fox-a е линейна вилка ...
Slay написа:Fox-а е по-добрия избор , но помисли къде може да го сервизираш ( масло , семеринги и т.н ) защото аз не знам да има официален вносител на Fox в БГ
Slay написа:
... Fox-a е линейна вилка ...
А марзокитата вълнообразни ли са
Fox-а както и боксера както и повечето хубави вилки са такива, каквито ги настроиш
Slay написа::offtopic:
@GECKO
Специално 66 rc2x има настройка на компресията и настройка на компресията в края на хода.
GECKO написа:Slay написа:... Fox-a е линейна вилка ...
А марзокитата вълнообразни ли са![]()
Fox-а както и боксера както и повечето хубави вилки са такива, каквито ги настроиш![]()
66-ците обаче нямат различни настройки за ниска и високоскоростна компресия та... сигурно за това не може да са линейни
spirit написа:GECKO написа:Slay написа:... Fox-a е линейна вилка ...
А марзокитата вълнообразни ли са![]()
Fox-а както и боксера както и повечето хубави вилки са такива, каквито ги настроиш![]()
66-ците обаче нямат различни настройки за ниска и високоскоростна компресия та... сигурно за това не може да са линейни
![]()
Kато си купиш 66 тогава говори какво имат и какво нямат.
@mitto
А по темата ,66 рц2х е по-добре ,някой вече го каза ,но все пак неможе и двете да са на една и съща цена .Замисли се че еднокоронната вилка ти дава възможност да караш не само дх
airborneone написа:...
И геко има представа какво говори.
Shady™ написа:FOX![]()
spirit написа:@airborneone
Ако ги сравняваш като нови вилки да ,не е .Но при положение че са втора ръка ,нали се сещаш фокса колко тормоз е видял за да е на цената на 66-то.
Защото аз или който и да било даде 2500лв или колкото беше за вилка ти гарантирам 100% ,че ще я стопи от каране.Предполагам за това си съгласен ?
66RC2X наистина има 2 врътки с надпис "компресия" но от достоверен източник ползвал продукти на марката с години знам, че и 2-те променят едно и също нещо.
mitto написа:и двете са втора употреба в горедолу еднокво състояние и на едни пари ще се карат на рам дн 05 карам предимно на Драгалевци коя да взема
bikerider написа:...а ако теглото е на първо място пък няма какво да се говори - категорично Fox.
не че за марцокито са много...
Prodigy_FeN написа:И аз бях чел същото, но някаде из форума!
По темата --> Човека не е обяснил какво точно, ще кара!Ако кара Freeride, категорично съм за Marzocchi-то! Ако кара Downhill, мисля че Fox-a би му свършил работа, но няма сервизи за него!
Пък вместо да взимаш вилки втора употреба, земи си едно Marzocchi Super T(ако няма толкова пари - Junior T) и си карай!
- Код: Избери целия код
не че за марцокито са много...
Втора употреба не е най-удачния вариянт!
Не винаги знаеш, кой и как я е карал, дали я е потдържал добре и т.н.
Взимай или 66-тицата или нещо ново като гореспоменатите! Успех!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта