marshall__ написа:Двете рамки са с различни предназначения.

MARTO4KATA написа:Рамката Glory доста радва... ама колелото много фр-ско...с тоя декланшор...

DarKFate написа:Но спирачките Джуиси3, които са за XC задължително се нуждаят от подмяна
lacho_m написа:@DarKFate, едва ли ще върна твоя "експертен жест", тъй като нямам навика да взимам отношение по теми, в които нямам опит, но преди всичко ми кажи кога си карал точно този модел спирачки и по какво отсъди, че е точно, единствено и само за XC?
Просто коментара ти в темата (а и не само твоя) звучи несериозно и дори... смешно![]()
Толкоз от менBtw, струва ми се, че kotka12 и marshall__ изчерпаха темата...
DarKFate написа:lacho_m сега ми кажи, че спирачките са хубави за даунхил и ще се придружиш към нашият клуб на "експертите".
lacho_m написа:... нямам навика да взимам отношение по теми, в които нямам опит...
...Просто коментара ти в темата (а и не само твоя) звучи несериозно и дори... смешно ...

Harka написа:Ако ще е спускане, смятам, че две мнения по въпроса няма - Sunday.
Аз съм също за кончетоDravceto написа:Бих заложил на железния кон макар, че голямата стъпка също не е за изпускане
lacho_m написа:...
DarKFate написа:lacho_m написа:...
Говориш така, все едно това което казваш ти и твоето мнение е вселенската истина.
DarKFate написа:lacho_m написа:...
Говориш така, все едно това което казваш ти и твоето мнение е вселенската истина.

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта