За меките части на Bell Bellistic

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

За меките части на Bell Bellistic

Мнениеот Admin » Сря Сеп 10, 2008 2:08 pm

От години имам такава каска, даже две и така и не успях да разбера дали някои от меките й части могат да се свалят с цел пране или не?
Като се обърне каската с отвора за врата нагоре, на дъното има няколко лепки велкро, т.е. там меките подложки могат да се отлепят лесно и... дотам. Всичките ми опити да открия друго място, откъдето да ги откача и сваля, бяха неуспешни. А пък не смея да дърпам много, за да не скъсам/разлепя необратимо "тапицерията".
Затова реших да питам ползвателите на този модел във форума, дали могат да се свалят меките част и ако да, как точно става? Или въпросните лепки в дъното на каската имат някакво друго, неясно за мен предназначение?
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот otka4al4o » Сря Сеп 10, 2008 2:28 pm

Пробвал съм да сваля подплънките на моята не става. И аз много се учудих защо са лепенките в дъното на каската. Навсякъде другаде подложките са залепени и не могат да се махнат по никакъв начин. Единствения вариант за пране който виждам е каската под чешмата/душа, капваш няколко капки течен сапун и търкаш подплънките колкото можеш.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Аватар
otka4al4o

Рейтинг: 1874

Мнениеот bobeca » Сря Сеп 10, 2008 2:49 pm

Aз на тези лепки, от вътрешната страна, съм сложил подплати, защото ми беше леко голяма.Аз реших че са с такава цел защото имах и подплати вътре в кутията. Дали са за това нямам представа, но вършат много добра работа.

ПП:Аз съм с модел 07-ма.
bobeca

Рейтинг: 1850

Мнениеот Sp0nG » Сря Сеп 10, 2008 3:37 pm

otka4al4o написа:Пробвал съм да сваля подплънките на моята не става. И аз много се учудих защо са лепенките в дъното на каската. Навсякъде другаде подложките са залепени и не могат да се махнат по никакъв начин. Единствения вариант за пране който виждам е каската под чешмата/душа, капваш няколко капки течен сапун и търкаш подплънките колкото можеш.
И аз съм със същите впечатления, явно няма друг начин :)
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот Admin » Сря Сеп 10, 2008 3:51 pm

Явно правилно си мисля, че не се свалят. За прането и аз така процедирам. А пък за предназначението на лепките bobeca явно е прав, и при двете каски имах в комплекта включени допълнителни меки парченца, но не ми се е налагало да мисля къде и как се ползват - явно са за там.
Благодаря много! :beer:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд