Препоръчайте ми Късета

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Препоръчайте ми Късета

Мнениеот MoRTi » Нед Окт 05, 2008 10:31 pm

Здравейте!
Препоръчайте ми някъкв късета ще я карам с курбели Truvativ и верига Sram :beer:
MoRTi

Рейтинг: 989

Мнениеот saitov » Нед Окт 05, 2008 10:41 pm

Видът касета не може никой да ти го определи,предпоръча ..... За марка можеби, но не и за точно определен вид. Зависи дали ще спускаш само или пук ще има и въртене. Зависи от големината на плочата ..... и най-много зависи от твйте предпочитания. Аз карам с мн малка касета,9 скорости и 38-ка плоча отпред, надолу скоростите ми стигат но като трябва да върта първата предавка ми е тежка . Но това си има и плюсовете ,защото обтегача сменя по-лесно или поне така се води :D . Измисли как ще караш и вече според желанията ти определи броя на венците (съчетай го с капацитета на командата) , големината и според наличието на пари определи качеството й.

Успех с избора.Съжелявам, ако има правописни грешки ама ми се спи :rofl:
Аватар
saitov

Рейтинг: 1225

Мнениеот MoRTi » Нед Окт 05, 2008 10:43 pm

Командата ми е срам х-9 давам до 100 лева ами попринцип си карам само спускане но понякога ходя с баща ми да карам крос кънтри и много се чудя плочата ми е 38 зъба
MoRTi

Рейтинг: 989

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд