kotka12 написа:по мое скромно мнение за тези пари това са уникално добри педали
тегло в този ценови клас не можеш да търсиш
но тези са доволно леки и чудесно изработени
airborneone написа:@k0cTaHeB ,
Справка в гугул посочи тегло от 580гр за ВП-тата?
Теглото на тиогата е с 80гр по-малко, да коментираме ли и по-малката площ и липсата на лагери?![]()
@flex,
заради такива педали карах квалификация + състезание с 1/3 педал,
да ти кажа доста е неприятно.![]()
Аз лично откакто карам с Тиога преодкрих платформите.
Голяма площ, добре разположени пинове, перфектен захват,
ниско тегло, нисък профил и по-малко неприятно съприкосновления с камъни.
THEZOGGO написа:Аз карам с VP 566 и тъй като си търся нови педали, след като прочетох темата мисля че следващите ми педали ще са Тиога.
Темата е полезна.
biker-kj, задължително след като пробваш педалите сподели впечатленията си, моля.
URNEST написа:Някой имал ли е проблеми с лагерите им, защото при мен се появи едно странно скърцане при въртене, но все още не мога да го локализирам.
URNEST написа:Какво ви е мнението за Azonic A frame?
marshall__ написа:Тежички... но добре изработени, здрави и с добър грип педали. Много бой са яли, а като грип мога да ги определя по-работещи от велготата.
Лагерите и оста са за хубаво почисвтане след ~сезон каране, тъй като защитата им против мръсотия не е много подобаваща. Предполагам от това са ти започнали да проскръцват (и да спират да се въртят след 1-2 оборота като ги пернеш?). Но като оставим това на страна (което всъщност не е малко) педала е добър.
Точно 460грама са без пинове ,а със пинове са 472грама!Zozka написа:Tioga MX PRO = 510 гр. с навити всички пинове / оригиналните / + малко кал по тях
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта