ще има ли евентуални последици
Първо нека пожелая на всички весели новогодишни празници. Сега нека пиша по същество, така значи Suntour Durolux струва 595 (според Дими Байк цък)spirit_fr написа:Искам някой да ми каже дали мога да сложа 180мм вилка на рам 4x и ще има ли евентуални последици насочил съм се кам sr durolux защото финансите не ми позволяват повече.Благодаря предварително
На тая тема, ако не се лъжа SpoileR беше направил едни хубави картинки.... Когато една рамка е предназначена да се кара със 140мм ход - значи това е оптималното. Иначе като увеличаваш много хода, челния ти ъгъл става прекалено малък, при което следват сума проблеми, за които сам би трябвало да се сетиш...Holz написа:Единстеното,което мога да кажа е АХАХАХАХАХАХАХАХА
Ако можеш,обясни ни (на нас простосмъртните) как ще се развали геометрията и как няма да работи вилката ?!?!?!? Щото за първи път чуваме за такъв (научен може би) експеримент
Оооооооо....аз забравих,че щом стане въпрос за твърдак с двукоронка,реакцията е![]()
"Ае ти луТ ли си еее" или пък "Кво ?!? Ще пръснеш челото бе,ти луд ли си" и тн и тн
Ае със здраве и весели празници!
Holz написа:...
Holz написа:Единстеното,което мога да кажа е АХАХАХАХАХАХАХАХА
Ако можеш,обясни ни (на нас простосмъртните) как ще се развали геометрията и как няма да работи вилката ?!?!?!? Щото за първи път чуваме за такъв (научен може би) експеримент
Оооооооо....аз забравих,че щом стане въпрос за твърдак с двукоронка,реакцията е![]()
"Ае ти луТ ли си еее" или пък "Кво ?!? Ще пръснеш челото бе,ти луд ли си" и тн и тн
Ае със здраве и весели празници!
Holz написа:Edit: Момчето,което взе първо място на състезанието в Сопот в клас "hardtrail" беше с Boxxer...смятайте ако е бил с някое duro или някоя Tora на какво щепе да ги направи АХАХАХАХ![]()
taurus13 написа:Представям си как бих управлявал същата рамка със 180 мм.
Holz написа:Ясно е,че всички говорите на изуст и никой от вас не е карал въпросния тип колело "люлка на смъртта".За разлика от вас обаче,аз съм карал: http://www.pinkbike.com/photo/1703079/ и както виждате "челния ъгъл бил под 60 градуса" АХАХАХАХ Значи според вас е МНОГО по-удобно да спускаш със голям челен ъгъл (забито),отколкото с по малък такъв![]()
@WestBound първо си изясни понятията "челен ъгъл" и "геометрия" и тогава пиши
@MeTyYyY пусни Сопот с вилка със 120 ход,след това със 180 и ела пак да пишеш в темата
Edit: Момчето,което взе първо място на състезанието в Сопот в клас "hardtrail" беше с Boxxer...смятайте ако е бил с някое duro или някоя Tora на какво щеше да ги направи АХАХАХАХ![]()
@Krismars защо ли преди това пак беше с твърдак и с друкоронка,а не еднокорнонка...хаха Може би,защото е по-гадна геометрията,"челния ъгъл става под 60 градуса"',средното става МНОГО по-високо(вероятно е да отиде над седалката),задницата става "много ниска"(вероятно е да удари земята) и предницата става
хипер дупер мега висока....или може би излиза,че е мазохист...![]()
Silvestroff Gabrovo написа:Само за сведение, и без да споря с когото и да е било.Вмомента съм с НТ 2, и с ФОКС 36- 160мм.Важен е хода на вилката, но важен е и аксела. Цоки АМ 3 аксел 531мм, ход 140мм. Маниту никсън ход 145мм, аксел 518мм. Рок шок пайк, ход 140мм, аксел 517мм. Фокс 36, ход 160мм, аксел 545мм, НО има едно но, карам самата вилка по мека, като така по ми е удобна, и по този начин е и по ниска. Горе изброените вилки са минали през НТ двойката. Все пак винаги съм го казвал, че зависи и кой как кара.
Holz написа:Няма проблеми,и с климбера със супер монстер ще карам и със dhx-а,само че да знаеш,че ако паднеш пред мен,няма да натисна спирачка
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта