Искам да знам, какъв водач да си взема. Понеже не съм много наясно приемам критики относно поста ми. Бюджет: 70 лв.

манол``вт написа:Благодаря, за обяснението. А мога ли да попитам, ако си купя водач за две плочи, как по-точно ще сменям предавките, така че да отида на 2-ри венец и обратно
fall_out написа:Аз пък пак съм неразбрал,къде се закрепя въпросния водач или успокойтел за да може да се мести заедно с декланшора. Защото ако се закрепва със средното не ми е ясно как ще се движи,или просто не трябва да се движи? Извинявам се за offtopic-a и тъпия въпрос,но от доста време чета форума и мисля,че не съм срещал информация за това.
Isidor написа:http://www.ukbikestore.co.uk/product_images/Medium/BBTHW300;Warehouse;Warehouse.jpg
Ей такова средно ти трябва. Аз не съм чул някой с нормално средно движение да може да постави по някакъв начин такива водачи. Тези там дебелите и големи неща, които са от външните страни на резбата на средното или по-точно където са външните лагери, притискат водача към рамката
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта