Имам някой предложения ,Рамки "Drag theBomb" ; "Drag Behemoth" и по нататък вилка : "Rock Shox Boxxer Race" (втора ръка).
Има ли смисъл ?
Поздрави
bobitkd написа:Здравейте, в момента карам твърдак (Scott Voltage 3.5 18 inch & Marzocchi All Moutain 2) и понеже карам от скоро и от скоро почнах да карам витоша и разбрах че не е за твърдак и въпросът ми е дали ще се получи някаква комбинация между някоя мека рамка от начален/среден клас . Тежа около 50 кила и не мисля че ще имам проблем с ниския клас рамки понеже съм лек (може да мисля погрешно ако е така поправете ме)
Имам някой предложения ,Рамки "Drag theBomb" ; "Drag Behemoth" и по нататък вилка : "Rock Shox Boxxer Race" (втора ръка).
Има ли смисъл ?
Поздрави
Sucker написа:Еха сега стана модерно, че да се спуснеш надоло означава, че караш ДХ
bobitkd написа:Sucker написа:Еха сега стана модерно, че да се спуснеш надоло означава, че караш ДХ
Виж сега не съм писал че карам ДХ незнам защо си останал с такова впечатление.
По темата един приятел има бомба с боксер и никак не е толкова зле като цяло комбинацийката дали ще се счупи рамката но съм го карал доста пъти неговото колело и съм останал с добро впечатление (може защотото не съм се качвал на хубава мекица).
Като цяло мерси за коментарите мисля да събирам за качествена хардтаил рамка.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта