Kona Stab Delux?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Kona Stab Delux?

Мнениеот dbt_metal » Съб Сеп 12, 2009 10:54 am

Здравейте, мисля за следващия сезон да си взема нова рамка. За сега карам с Factory DH (старата рамка), но ми е леко късичка, а и разбрах, че тия рамки имали няк'ви фабрични дефекти. Както и да е, харесал сам си рамката Kona Stab Delux. Не знам колко пара е обаче само рамката, надявам се до другия сезон да съм събрал някакви кинти за нова рамка. Можете ли да ми кажете цената само на рамката? Не можах никъде да намеря тая информация :)
Аватар
dbt_metal

Рейтинг: 1180

Re: Kona Stab Delux?

Мнениеот dEcLiNe » Съб Сеп 12, 2009 1:22 pm

viewtopic.php?f=3&t=11145&start=420
Има си тема за цените ама карай...

Само ще кажа не си взимай такава рамка от 2008 година защото направо се цепят на две при челото!Чух и че новите са ги развалили, но къде и как не знам!
Иначе ако ще взимаш рамка за такива пари защо не помислиш за някоe Glory билото ново или втора ръка? :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот Capoeira » Съб Сеп 12, 2009 2:12 pm

:offtopic:
офф порнедния дървен филосов. Те и Рам се "чупят кат солети", ма не виждам да има видим спад в реномето им или продажбите..
Bikes Intelligence Life
Proud of Boxxer
Аватар
Capoeira

Рейтинг: 2000

Мнениеот Stancho » Съб Сеп 12, 2009 4:41 pm

За Коните - всеки който кара супер агресивно няма как да не я счупи, но ще е така с повечето рамки...

Към автора: в София има един магазин, в който продават Кона - намира се на бул. Черни връх посока към Хладилника отдясната страна се пада около 100-тина мерта след кръстовището на бул. Черни Връх с бул. Никола Вапцаров.Тук ориентировъчно... Предполагам, че там най - точно ще ти отговорят на въпроса.

П.П. Магазина ще го познаеш по рекламата на Кона закачена на него в ляво от входа.
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот dbt_metal » Съб Сеп 12, 2009 7:45 pm

Decline, мерси за линка, ама там е много объркано и не можах да намеря цената на коната :( Сори ако е изглеждало, че не съм потърсил, търсих в google сайтове на български или от българия, ама там не намерих и не се сетих за форумите да потърся.

Stancho, благодаря ти за информацията, аз живея в Лозенец и го знам магазина, ама не бях обърнал внимание,че се продава kona. Ше я погледна рамката там утре (дано не е много скъпа) иии ако е по-скъпа, ше се надявам до другия сезон да пусне някой оферта с тая рамка на старо :deal:
Аватар
dbt_metal

Мнениеот n1k1_123 » Съб Сеп 12, 2009 8:03 pm

:offtopic: Все пак ако си разбрал колко струва само рамката кажи ,защото и аз се интересувам. :offtopic:
Аватар
n1k1_123

Мнениеот Stancho » Съб Сеп 12, 2009 8:46 pm

Там видях цели колела само, но мисля че може да говориш с хората за рамка само като вкарват колела да ти внесат някоя рамка... Вече това е между вас си.
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот bozidar » Съб Сеп 12, 2009 8:55 pm

dbt_metal написа:Decline, мерси за линка, ама там е много объркано и не можах да намеря цената на коната :( Сори ако е изглеждало, че не съм потърсил, търсих в google сайтове на български или от българия, ама там не намерих и не се сетих за форумите да потърся.

Stancho, благодаря ти за информацията, аз живея в Лозенец и го знам магазина, ама не бях обърнал внимание,че се продава kona. Ше я погледна рамката там утре (дано не е много скъпа) иии ако е по-скъпа, ше се надявам до другия сезон да пусне някой оферта с тая рамка на старо :deal:

Попринцип могат да ти донесат рамката при следваща доставка, а цената не я запомних точно но беше около 2500-3000 само рамка, като варира взависимост от шока.
Аватар
bozidar

Рейтинг: 1406

Мнениеот dbt_metal » Съб Сеп 12, 2009 9:36 pm

Ами ако е без шок? На мен само рамка ми трябва.
Аватар
dbt_metal

Мнениеот bozidar » Съб Сеп 12, 2009 10:12 pm

dbt_metal написа:Ами ако е без шок? На мен само рамка ми трябва.

Май не може без шок
Аватар
bozidar

Рейтинг: 1406

Мнениеот n3k01 » Нед Сеп 13, 2009 11:13 am

dEcLiNe написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=11145&start=420
Има си тема за цените ама карай...

Само ще кажа не си взимай такава рамка от 2008 година защото направо се цепят на две при челото!Чух и че новите са ги развалили, но къде и как не знам!
Иначе ако ще взимаш рамка за такива пари защо не помислиш за някоe Glory билото ново или втора ръка? :beer:

:offtopic: Ц-ц-ц http://www.pinkbike.com/photo/2587542/ и се ровя из сайта на KONA и какво да видя -
LIFETIME LIMITED WARRANTY ON BICYCLE FRAME

Kona further warrants to the original owner that the frame of this new Kona bicycle purchased from an authorized Kona dealer shall be free of defective materials or workmanship for the lifetime of ownership by the original owner. During this warranty period, Kona shall repair or replace, at its sole option, the bicycle frame if Kona determines the frame is defective and subject to this limited warranty. The original owner shall pay all labor and shipping charges connected with the repair or replacement of the bicycle frame. :deal: :offtopic:
n3k01

Рейтинг: 1252

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд