maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.

hitar_potar написа:тая тема не е даже за катинарче, тя е за гумичка.малоумна тема - първо, няма никва полза от нея, второ - има предостатъчно инфо. и за двете вилки, ако някой наистина се интересува.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAMBARA написа:Аз съм за boxxer-а защото е двукоронна вилка и ако падаш не се пречукваш , като животно , дори може да предотврати падане защото няма да ти се преварти кормилото , все пак здравето пред всичко!
BRAMBARA написа:Нека някои го отречи!

DTD написа:Едно е като паднеш с двукоронна да не се чудиш на какъв възел са ти маркучите на спирачките и жилата на скоростите, друго е да ти пречи да се пребиваш. Четете, ама до край.![]()
joker_brand написа:Давам глас за Тотема .По-добре влиза, по-мазно, по-масивна, с 18 ход .... перфектна е. Карал съм и двете, просто по ме кефи Тотема как се държи:look:

BRAMBARA написа:
Точно това исках да кажа ама... някои дори и в Събота ги марзи УЖАСНО!
BRAMBARA написа:Аз съм за boxxer-а защото е двукоронна вилка и ако падаш не се пречукваш , като животно , дори може да предотврати падане защото няма да ти се преварти кормилото , все пак здравето пред всичко!

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта