Благодарско предварително.
) и рамката няма сцепено или пукнато. Тези 180мм ми се виждат много над допустимото, а и геометрията става кофти EccentricMOTION написа:Щом производителя е преценил, че НЕ може да се монтира подобна вилка, значи НЕ може. В този ценови клас НЕ взимай Сънтур. Опитай с Италиянка
ПП: Ако говориш за този Блокхед, който на Сопот беше с RST Super Storm 170mm - сърбят ли го вече заварките?
BRAMBARA написа:EccentricMOTION написа:Щом производителя е преценил, че НЕ може да се монтира подобна вилка, значи НЕ може. В този ценови клас НЕ взимай Сънтур. Опитай с Италиянка
ПП: Ако говориш за този Блокхед, който на Сопот беше с RST Super Storm 170mm - сърбят ли го вече заварките?
Мога да ти кажа само , че колелото ОЩЕ СЕ КАРА БЕЗ НИТО ЕДНА ЗАВАРКА ИЛИ ПУКНАТИНКА
Night_Falcon написа:BRAMBARA написа:EccentricMOTION написа:Щом производителя е преценил, че НЕ може да се монтира подобна вилка, значи НЕ може. В този ценови клас НЕ взимай Сънтур. Опитай с Италиянка
Мога да ти кажа само , че колелото ОЩЕ СЕ КАРА БЕЗ НИТО ЕДНА ЗАВАРКА ИЛИ ПУКНАТИНКА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо все в теми от сорта "искам да си направя извращение", всички ги интересува само дали ще им се пукне челото. Нещо геометрия, ала-бала?
Night_Falcon написа:Защо все в теми от сорта "искам да си направя извращение", всички ги интересува само дали ще им се пукне челото. Нещо геометрия, ала-бала?
simok_mtb написа:Пич, не ги слушай моя F4m препоръчителното е 140mm. ход.Аз го карах със 160mm пък кво една година не можах да я сцепя, сцепи се от зад при шока първо.
DTD написа:simok_mtb написа:Пич, не ги слушай моя F4m препоръчителното е 140mm. ход.Аз го карах със 160mm пък кво една година не можах да я сцепя, сцепи се от зад при шока първо.
1. Разликата с препоръчителното от произвеодителя е 30мм, защото рамката е до 130.
2. Пак е по-малко от дуролкус-блокхед= 50мм.
3. Това, че твоята се е сцепила при шока, не значи че не е от гадния челен ъгъл.
Знам какво е челен ъгъл.simok_mtb написа:...
Знам какво е челен ъгъл.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта