daf4ov написа:Карам близо една година с мад отзад.На сопот 2 пъти слизам със спукана гума,газя всичко наред.Нито една подбивка не направих и шината почти не се изкриви.Само се зачекна на някой места но с пиличката изпилих острите ръбове.Нормалните спускания с въздух в гумата не ги броя,а те за 1 година не са малко

.В момента карам въпросната шина след пренаплитане с главина с 32 дупки,а шината е 36,тоест липсват 4 спици.От 2 месеца е така досега не е мръднала.Много съм доволен лично от тези шини

За 49 лева няма как да съм по-доволен
Успех с избора!

баси, с това изказване, и като те знам как караш, ще земеш и мен да ме накараш да сменя ремърксовете на втория байк с мак 1 мад.

а по темата - автора, като си на бюджет, тая шина е за тебе, ако си готов да заделиш малко повече, се насочи към мавик - аз лично връткам 2 En521 и съм страшно доволен откъм здравина и тегло.

за Da Bomb нищо не мога да кажа откъм шини, виж на главините съм им фен, откак се сдобих с 2. в русе има един Santacruz с шини Da Bomb, но не познавам собственика и не съм сигурен дали ги подлага въобще на някакво натоварване. ако е до външния вид само, изглеждат много шантаво и бих ги избрал пред мавик.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.