Здравейте, ще си взимам нов байк.Колебая се между тези два Велосипеда, но съм отворен и за други предложения в този ценови диапазон (3000-3500лв).Което и да избера ще сменя вилката с 66-ци RC3.Ще се карале повече ДХ, а по-малко ФР от 70-килограмов 180-сантиметров човек.
Като гледам датата ти на присъединяване предполагам, че идея си нямаш каква е разликата между Downhill и Freeride. Всъщност ако имаше, нямаше да поставяш въпроса така, щеше да си изчел многото теми за Voltage FR и още повече как очакваш мнение за рамки от този сезон? Я има един, я няма който кара такова животно. Ако продължа разсъжденията си, ще кажа че ако ги беше изкарал тези пари, никога нямаше да задаваш въпроси . . . . . Моя съвет - ЧЕТИ и евентуално pinkbike.com. Успех !
Новия играч в дилемата се казва Гемблър 20 08 за 3500 лева ! Разликата между ДХ и ФР я знам , ама съгласи се , че изобщо нямаме голям избор , така че карам(е) , където има наклон:)
А сега Гемблъра или БИг Хит?
Вилката ще се смени с Боксер , а от скот не знам дали предлагат подобни мутации Та , ако не става може и да взема Хита , пък и от БЦ-то се познаваме и ми дават ГОЛЯМА отсъпка!Понеже взимам 2 колела.
а защо не ДЕМО вместо да се чудиш между две много различни рамки като работа тегло геом. и т.н. Д7 за ФР или Д8 ако мислиш за сериозно ДХ колело.8-цата е само L размер за съжаление-тези които са с намалени цени но ако си над 1'80или там някъде ще ти е добре аз си взех 1-во Л но съм 1'75 и беше кофти за манипулиране САМО когато се отлепиш от земята,смених го с "С'' размер и е 7-ца не 8-ца и това е моито колело просто ми е хипер удобно...
zafirovp написа:Демото не е ли доста повече от 3500 лв ?
Той ти говори за рамка Демо само. Принципно вариянта никак не е лош, цените са им добри, и няма да е лошо да се замислиш за колело на части. Карал съм Big Hit половин сезон и останах адски доволен. Теглото беше също много приятно и като цяло се беше получило едно що-годе леко колелце. За Gambler-a не мога да кажа нищо конкретно. Единственото нещо за което се сещам е лошата цифра свързана с теглото на рамката. Погледнато от към здравина, което и от двете да вземеш, няма да сбъркаш ! Успех !