Незнам коя вилка да избера и незнам коя е по подходяща за твърдак.Може ли да ми кажете коя е по подходящата? Карам drag climber TE 2010.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

dancho chalgarq написа:Незнам

arney написа:Той Ви пита коя то двете вилки да земе ,а Вие почвате да му казвате как ще се пребие и ще счупи челото , достатъчно се е говорило момчето само си преценява и аз като него като събера още някой лев и ще сложа боксер на клаймъра Вие нещо проблем имате ли с това от какъв зор ще казвате кой да кара с каска , каква вилка да слага и камоли каква музика да слуша. Не всеки може да се бръкне 5 бона и да земе мекица чаткате ли го т'ва ?Като земе вилка с по-малък ход и после иска да си купи мекица ще му кажете ,че пък е много малка вилката и да си купи друга.
Земете излезте малко от тоя форум поразкарайте ги тия колелета ,че ръжда ще хванат. А тия дето викат ,че ще строшиш клаймър с боксер надали и гума са пукали през живота си.
Иначе според мене земи за тия пари едни 66-ици RC3 '08 и рамка Big Hit 3 от байкцентъра ,ще ти останат дори пари и за заден шок (най-вероятно ще ти направят промоция).

hitar_potar написа:
Иначе според мене земи за тия пари едни 66-ици RC3 '08 и рамка Big Hit 3 от байкцентъра ,ще ти останат дори пари и за заден шок (най-вероятно ще ти направят промоция).
ти май не познаваш дафо от шумен, а? че тъкмо с него шляпаме по скайп в момента. той да ти каже колко клаймъра сцепи, точно с боксер - 3 или 4, не помня. пък за останалите кво чаткаме си е наша работа - някои чаткат руси, други налитат на чернокоси, трети предпочитат червенокоски и кестенявички. аз лично си падам по по-тънокосите, но не бих върнал и нещо русо. също така не е нужно да се бъркаш 5 бона, че да си вземеш мекица, по която да ти окапе джигера. за 800-900лв. може да се намери боксер WC 2006-2009 в отлично състояние, а едно демо примерно може да се намери за около 1200-1300лв. туй са общо под 2500, мой човек... демек по-евтинджос е от боксер WC 2010.
пък за разкарването на колелетата - ква ръжда бе, батенце, ние тука халуминиеви байкове караме, халумина ръжда не хваща! някой май не е внимавал в час по химия.![]()
hitar_potar написа: ти май не познаваш дафо от шумен, а? че тъкмо с него шляпаме по скайп в момента. той да ти каже колко клаймъра сцепи, точно с боксер - 3 или 4, не помня......
Protest ;] написа:Комбинация Climber+66 е много добра
valio33 написа:Kара от две седмици и иска най-професионалната вилка, която съществува, на най-скапаната рамка...
msniki написа:Ако беше скапана рамката защо се кара толкова много ?

valio33 написа:Хаххх не, аз си имал ДХ колело и въобще не им завиждам на тези с клаймърите, даже съчувстам...
Говоря за Боксер ВЦ, не за всеки боксер... Второ не знам Колко време според теб някой Трябва да КАРА колело, за да премине към ДХ, но според мен две седмици не са достатъчно..Кара толкова 'щото е евтина.. Ти май си от Гига-мега Climber Dh-Extreeme-Freeride тийм, така че карай си спокойно монцата и се успокой..
msniki написа:Тези хора който пишат че е гадна геометрията явно не са карали никога твърдак с по голяма вилка.
Твърдак с голяма вилка може да се кара стига да не се скача на равно,ако се кара само примерно спускане няма да мръдне рамката.
msniki написа:valio33 написа:Хаххх не, аз си имал ДХ колело и въобще не им завиждам на тези с клаймърите, даже съчувстам...
Говоря за Боксер ВЦ, не за всеки боксер... Второ не знам Колко време според теб някой Трябва да КАРА колело, за да премине към ДХ, но според мен две седмици не са достатъчно..Кара толкова 'щото е евтина.. Ти май си от Гига-мега Climber Dh-Extreeme-Freeride тийм, така че карай си спокойно монцата и се успокой..

valio33 написа:msniki написа:valio33 написа:Хаххх не, аз си имал ДХ колело и въобще не им завиждам на тези с клаймърите, даже съчувстам...
АЗ ''Дх'' с твърдак не искам и няма да карам, за 400 лева има Сърдж 09, която е 100-пъти по-добра рамка. Я кажи ти к'во караш, вероятно хубава мекица и предлагаш подобни боклуци на хората,,
asench написа:msniki написа:Тези хора който пишат че е гадна геометрията явно не са карали никога твърдак с по голяма вилка.
Твърдак с голяма вилка може да се кара стига да не се скача на равно,ако се кара само примерно спускане няма да мръдне рамката.
Карал съм клаимър с боксер 2010 и беше отвратително. На външен вид изглежда "гъзарско" ,но геометрията изобщо не позволява на боксера да работи и да поема неравностите... Ако е временно, добре..
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта