zxcvbnm написа:Здравейте искам да попитам тази конструкция дали ще е добре за геометрията на рамката и здравината
PRobably написа:Да бе баш Марзото е по-доброто решение...Освен ако не е RC3,няма шанс срещу домейна.А на RC3-ката и е толкова надута цената,че отпада от класацията,особено ако вилките ще се купуват втора рака.
Tonkata1 написа:PRobably написа:Да бе баш Марзото е по-доброто решение...Освен ако не е RC3,няма шанс срещу домейна.А на RC3-ката и е толкова надута цената,че отпада от класацията,особено ако вилките ще се купуват втора рака.
Виж,знам че искаш да ти купи вилката ,но просто няма къде да се сравнява домейна с работата на марзочи 55 66 или каквото и да било ... Не ми се спори и не искам темата да става спам ... Казах че ще си подхожда комбинацията на Сърдж с Домейн и .![]()
Tonkata1 написа:PRobably написа:Да бе баш Марзото е по-доброто решение...Освен ако не е RC3,няма шанс срещу домейна.А на RC3-ката и е толкова надута цената,че отпада от класацията,особено ако вилките ще се купуват втора рака.
Виж,знам че искаш да ти купи вилката ,но просто няма къде да се сравнява домейна с работата на марзочи 55 66 или каквото и да било ... Не ми се спори и не искам темата да става спам ... Казах че ще си подхожда комбинацията на Сърдж с Домейн и .![]()
Vagabont написа:ако питате мен NS Surge + Lyrik : )
hitar_potar написа:Tonkata1 написа:PRobably написа:Да бе баш Марзото е по-доброто решение...Освен ако не е RC3,няма шанс срещу домейна.А на RC3-ката и е толкова надута цената,че отпада от класацията,особено ако вилките ще се купуват втора рака.
абе много ми е интересно карал ли си домейн и 55, че да правиш такива крайни заключения?и аз съм на мнение, че ако е 55, единствено си заслужава RC3, другите - не!!!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта