Търся подходяща мека рамка. Попринцип ми трябва рамка за спускане и фрийрайд, като второто е с предимство - не огромни дропове (понякога на равно) и gap-ве, но все пак ще има. В момента имам Marzocchi 66 160mm, като скоро не предвиждам да я сменям. Заглеждах рамки от типа на Demo (7), Big Hit, High Octane понеже сегашните ми задна капла (10x135mm) и средно движение (68/73) ще станат на посочените, като целта е възможно заделяне на най-малко пари .. тавана, за съжаление, ще е до към 700лв (рамка, шок, /чашки/, колче, скоба). Евентуално ако се намери подходяща рамка - 12x135/150 или със 83mm средно (Gemini) и в комплекта се включват каплата/средното (с курбели), да се опитам да осигуря малко повечко пари за да стане работата, но .. Преглеждах и оферти от Pinkbike, но не съм сигурен дали да се занимавам с внасянето и т.н., пък и все още не знам към какво точно да се насочвам. Тежа 70кг. Май това е всичко.
П.П. Забравих да добавя - висок съм (понеже ме мериха на скоро, но забравих) или 1.71, или 1.81m.
П.П.2 съжелявам, че пускам нова тема, но прегледах д/г всички в този раздел .. или са пълни със спам, или са стари, или не откривах нужната информация.