JoroDH написа::offtopic: И какво е смешното на това ,че питам кое да избера една доста добра еднокоронна вилка или да рискувам с двукоронна с която може да сцепя рамката ? Вземи мисли малко преди да пишеш а като нямаш какво да кажеш по добре си мълчи.
JoroDH написа::offtopic: И какво е смешното на това ,че питам кое да избера една доста добра еднокоронна вилка или да рискувам с двукоронна с която може да сцепя рамката ? Вземи мисли малко преди да пишеш а като нямаш какво да кажеш по добре си мълчи.
JoroDH написа:Искам да ви питам ,защото повечето от вас имат доста по голям опит от моят коя вилка да взема за моя Drag Climber 2009 Team Edition. Както някои от вас знаят през 2009 бяха пуснати 3 рамки: малка,средна и голяма. Та аз съм с голямата и се чудя между Rock Shox Domain 2009 и Boxxer World Cup 2010. Всички ми казват ,че с Boxxer-а ще сцепя рамката но от друга страна съм виждал Drag Climber с такава вилка каран бая време и доста измъчван по състезания на Сопот,Боровец и т.н.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JoroDH написа: Rock Shox Domain 2009 и Boxxer World Cup 2010
JoroDH написа: Както някои от вас знаят през 2009 бяха пуснати 3 рамки: малка,средна и голяма.
JoroDH написа:Става въпрос за двукоронният Domain а за рамката ще трябва да погледна колко инча беше но аз като го купувах през 2009 във Вело-Мания имаше наредени 3 Climber-a като аз взех този с най-голямата рамка.![]()
![]()
JoroDH написа:Съжалявам за грешката но в бързината съм написал ДВУКОРОННА вместо ЕДНОКОРОННА отново съжалявам много за грешката си исках да напиша ,че става въпрос за еднокоронната вилка но в бързината съм се объркал![]()
![]()
PRobably написа:...

. FREERIDE RIDER написа:Замислял ли си се ,че вилките са еднакво високи и дали ще караш домейн или боксер ще е се в г*з.
А ако искаш работеща и хубава и здрава вилка (от вътре и от вън ) аз продавам едни 66 рц3 (можеш да ги видиш в пазара )
П.С. доммейна е с по- здрави ботуши и по- здрав попринцип . Боскера ще работи повече и е с въздушна пружина което много ще ти олесни настройката на вилката ,и е по- лек .
JoroDH написа:Божидаре на теб като не ти се занимава с "дечица" и нямаш какво да напишеш по темата защо изобщо я гледаш? Като си такъв газар подмини я и не оставяй безсмислени коментари.
JoroDH написа:aganjaholic ти си бил много прост бе. Аз казах ,че след като зема вилката и сцепя рамката ще си купя нова рамка ама ти си малоумен и не можеш да четеш. Затваряй си лапешката уста и не пиши повече. И освен това аз не питам за рамка а питам за вилка а и 2-те вилки за който питам са за FR/DH за т'ва млъквай![]()
![]()
![]()
![]()
JoroDH написа:aganjaholic ти си бил много прост бе. Аз казах ,че след като зема вилката и сцепя рамката ще си купя нова рамка ама ти си малоумен и не можеш да четеш. Затваряй си лапешката уста и не пиши повече. И освен това аз не питам за рамка а питам за вилка а и 2-те вилки за който питам са за FR/DH за т'ва млъквай![]()
![]()
![]()
![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта