Хмм.. Дали ще я видим скоро в България.
stuwie.mtb написа:
dragon233 написа:Рамката е яка, но цената може би ще е като тази на Dartmoor Shine.
Нещо от порядъка на 1400- 1600лв. Което според мен е много за такава рамка.stuwie.mtb написа:dragon233 написа:Рамката е яка, но цената може би ще е като тази на Dartmoor Shine.
А каква е цената на Dartmoor Shine
dragon233 написа:Нещо от порядъка на 1400- 1600лв. Което според мен е много за такава рамка.stuwie.mtb написа:dragon233 написа:Рамката е яка, но цената може би ще е като тази на Dartmoor Shine.
А каква е цената на Dartmoor Shine
Едит: 2136 с X-Fusion O2 RCX air shock и 1836 с X-Fusion Glyde R-PV coil shock![]()
Ето и линк: http://www.slam69.co.uk/shop.php?sec=prod&prod=144

the7one написа:НА мен въобще не ми харесва тази рамка, само цветът е готин. Прилича ми на xc/am рамка.Ако е толкова скъпа, колкото се говори, има далеч по-добри решения за рамка
stuwie.mtb написа:the7one написа:НА мен въобще не ми харесва тази рамка, само цветът е готин. Прилича ми на xc/am рамка.Ако е толкова скъпа, колкото се говори, има далеч по-добри решения за рамка
Определено е XC рамка.
konopr написа:stuwie.mtb написа:the7one написа:НА мен въобще не ми харесва тази рамка, само цветът е готин. Прилича ми на xc/am рамка.Ако е толкова скъпа, колкото се говори, има далеч по-добри решения за рамка
Определено е XC рамка.
NS Bikes Soda FR in testing
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта