Да тръгнем са да ти дирим постове на потребители, които са писали и са страдали, че ти не можеш?!
Никой не ви е казал, че са боклуци пълни, просто съм казал, че доста отзиви за спукани рамки съм чувал, от хора на извън форума, извън апартамента, на вън в парка, планината, улиците, във форума също съм чел коментари на други които са казвали, че са се пукали, такива коментари се срещат в теми от сорта на сравнение на някой марки колела, рамки за сравнение и т.н., не всеки има пари за 200-300-500лв за рамка, но понякога има в случай, когато и както казват "евтиното идва по скъпо", основно дори ако не ти е в гаранция!
Зависи и от карането пак, ако наистина почнеш да си го караш като Крос Кънтри да него житкаш само по асфалт, но из планински пътечки или от най малките скокчета от тротоар, пак може ти пукнат рамката ако е слаба някъде, е това се отнася и за други марки рамки никоя не е застрахована, но гледната точка и забележки от много хора само от тази марка съм чувал тия отрицателни отзиви също и на Драг съм чувал че има спукана рамка но са по малко от на крос!
Но и пак зависи от карането - имаше един фен си бе купил карбоново XC даде луди пари и вика чек да видим колко е здраво скочи от покрива на гаража и я направи на мармалад, макар тия рамки не са за такива скоци!