Vertigo написа:Търсачката я ползвах, но не намерих нищо повече от снимки на "нови придобивки".
Относно обема съм съгласен. Аз съм човек който обича да носи неща със себе си - храна, суичър, бельо ако е по мокър терена или деня като цяло.. фарове и се притеснявам, че 15л може да дойде малка.
А пък и цената на Ванго-то изглежда примамлива предвид факта, че като тегло (обявено) е само 20гр по-тежка от Deuter-a и 150гр спрямо Osprey.
Vertigo написа:Относно Кюб-а той май няма възможност за мех? Или поне аз не го виждам написано, както и на снимката с гърба не се вижда отвор за системата.
Оспрей бих пробвал, но като че ли ми идват малко скъпи пък и не знам къде
За сега май клоня към http://www.bike-discount.de/en/buy/deuter-race-x-12.0-l-bike-backpack-406507 + някой мех на Декатлон както предложи колегата. А по нататък може да мина към марков на Дойтер.Раницата е с едно отделение и с проветриви презрамки и колан и като цяло не изглежда хич зле. Събира суичър и малко храна, освен инструментите и резервна гума.
А меховете на декатлон как се държат? Реално чета, че най големия проблем на меховете като цяло е почистването и мундщук-а.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта