Смяна на вилка

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Смяна на вилка

Мнениеот stuntman » Съб Юли 18, 2015 1:02 pm

Здравейте,
Имам CROSS GRX 8 2014 година и смятам да сменя вилката му със следната: http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisi ... te-26.html . Сегашната ми вилка е също Suntour само че XCM. Въпросът ми към вас е дали са ми нужни допълнителни части за монтажа (ако да какви са те ?) и най-вече дали трябва да се сменя главината т.е. ето тази http://screambikes.eu/bg/predni-glavini ... -rm66.html ? :)
stuntman

Рейтинг: 1200

Re: Смяна на вилка

Мнениеот Вилката » Пон Юли 20, 2015 9:14 am

Вилката от линка я има и във вариант с QR, и с ос 15 мм. На снимката е с 15-ка, което значи че ще ти трябва съответната главина за 15-ка. Аз бих ти препоръчал да не се занимаваш със смяна на главина, а да си вземеш вилката във варианта със стандартен QR - ще спестиш пари, време и разправии. Няма да ти трябват никакви допълнителни части, а само шестогран, ножовка и 15 минути.
:beer:
Аватар
Вилката

Рейтинг: 2000

Re: Смяна на вилка

Мнениеот Ozzie » Пон Юли 20, 2015 9:50 am

Вилката написа:На снимката е с 15-ка,

Но пък в описанието нищо не пише за оста, което кара човек да се чуди. Не е нещо ново, да има разминаване между снимки и описание в on-line магазин.
На пръв поглед което видях в скрийма е, че поне тези вилки които са с 15 мм. ос, същото е упоменато и в описанието.
Та трябва да се пита.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Продукти за крос-кънтри