Мнение за спирачки

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение за спирачки

Мнениеот skulboy » Вто Ное 03, 2015 7:11 pm

Ориентирал съм се към бюджетните Tektro Draco 2 в комплект със диск. Спирачката е нова, на сравнително добра цена и като прочетох тук-таме мнения за нея се позамислих. Карам XC и не съм особено тежък (67 кила), кратки стръмни спускания не са изключени. Дали тази спирачка ще пасне на моите изисквания. Главно се замислих над нея заради цената, лесното обезвъздушаване и модулацията. В комплект е със диск 180, като ще я ползвам отпред. Какви са вашите мнения, издържа ли на такъв тип каране, прави ли проблеми, ако да - какви и т.н?
Нещо ме дърпа пак назад,
трудно ми е да се отскубна.
Ще го преборя щом съм млад
и държа съвестта си будна!
Аватар
skulboy

Рейтинг: 1360

Re: Мнение за спирачки

Мнениеот jinsou420 » Вто Ное 03, 2015 8:42 pm

Здрасти :) аз ползвам същите ..близо 7 месеца,карам основно до работа(всеки ден).
Събота и Неделя ходя по разни пътеки и ми харесва как се представят,тежа колкото теб и спирачната им сила ми е достатъчна(3 критични случая и чудесна реакция от спирачките,160мм преден и заден.
Струват ми се.. малко тежички,но пък за цената :) са чудесна покупка
Буталата понякога не се връщат докрай,но може би..... имат въздух или пък има прекалено много течност в резервоарчето.
За мен си заслужават и ти пожелавам късмет в избора.
Kindzadza
Аватар
jinsou420

Рейтинг: 1397

Назад към Продукти за крос-кънтри