Продукти на Cross!

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Продукти на Cross!

Мнениеот Gvt333 » Пон Яну 18, 2016 8:56 am

Аз, лично от Cross съм много доволен. Харесах рамка Big foot 29, въпреки че на сайта им пише "изчерпана", моя милост реши да се пробва. Пратих Email, в рамките на същият ден ми беше отговорено. Да отида до фирменият магазин в Младост и да оставя капаро. Така направих. За 8 дни + уикенда, рамката пристигна. За жалост бяха забравили скобите за маркучите и жилата. Това може да се случи на всеки. Все пак , хора сме. Пратиха ми ги на служебен адрес за тяхна сметка. Момчето в магазина е супер пич и много любезен. Мен ме спечелиха като тотален клиент. Направих си регистрация в сайта и вече само от там ще си пазарувам.

За мен те са единствената адекватна марка. Случай като твоя с рамката е пореден за който разбирам. Винаги помагат. Хвала на такива фирми. :beer:
Gvt333

Рейтинг: 1402

Мнениеот alex4real » Пет Фев 05, 2016 9:32 am

billclinton написа:
kobso1245 написа:Абсолютно нормален отговор, не знам какво му е странното. Особено ако работи е нормално да не му се занимава да обикаля по София(аз, ако ми кажат така и много искам да се срещна - предлагам да отида на удобно за него място в удобен час, ама куриер наистина си е по-удобният вариант).

Какво му е странното ли?Ами странното е че след като ми каза че нямал време за срещи,му казах че не искам да се срещаме някъде а да ми каже къде се намира и аз ще отида при него - пак отказа(не се задържал много в дома си).ОК - Викам нали така или иначе по някое време трябва да отидеш до Еконт да изпращаш пратките - кажи ми 20 мин преди да отидеш до Еконт и аз ще дойда в който офис посочиш.Пак отказа
Та това му е странното - и с това му поведение реших че няма как да закупя скъп продукт от него.За това купувам неща които не са чупливи и не е нужно обстойно оглеждане в Еконт.Няма как да купя рамка вилка или друго скъпо нещо от него.

Г-н Президент, и аз съм купувал от него и съм доволен. Беше от Б-с, сега е от София, малко е странен ама поне не е луд :)
Аватар
alex4real

Рейтинг: 1216

Мнениеот billclinton » Пет Фев 05, 2016 11:06 am

alex4real написа:Г-н Президент, и аз съм купувал от него и съм доволен. Беше от Б-с, сега е от София, малко е странен ама поне не е луд :)

Това реплика към мен ли е?И аз казах че е странен(или поне поведението му)не съм казвал че е луд.
И подчертавам че аз също съм доволен от него
Не можах да ти схвана мисълта - може би е от възрастта(остарявам)
billclinton

Рейтинг: 1525

Мнениеот alex4real » Пет Фев 05, 2016 11:19 am

billclinton написа:
alex4real написа:Г-н Президент, и аз съм купувал от него и съм доволен. Беше от Б-с, сега е от София, малко е странен ама поне не е луд :)

Това реплика към мен ли е?И аз казах че е странен(или поне поведението му)не съм казвал че е луд.
И подчертавам че аз също съм доволен от него
Не можах да ти схвана мисълта - може би е от възрастта(остарявам)

С това потвърждавам думите ти.
Аватар
alex4real

Рейтинг: 1216

Мнениеот radostinVn » Вто Фев 23, 2016 9:27 pm

писал съм емаил до кросс за дефект и веднага ми се обадиха и решихме проблема! доста се изненадах на бързата реакция ! но останах доволен излязоха коректни
radostinVn

Рейтинг: 1160

Предишна

Назад към Продукти за крос-кънтри