За мен те са единствената адекватна марка. Случай като твоя с рамката е пореден за който разбирам. Винаги помагат. Хвала на такива фирми.

billclinton написа:kobso1245 написа:Абсолютно нормален отговор, не знам какво му е странното. Особено ако работи е нормално да не му се занимава да обикаля по София(аз, ако ми кажат така и много искам да се срещна - предлагам да отида на удобно за него място в удобен час, ама куриер наистина си е по-удобният вариант).
Какво му е странното ли?Ами странното е че след като ми каза че нямал време за срещи,му казах че не искам да се срещаме някъде а да ми каже къде се намира и аз ще отида при него - пак отказа(не се задържал много в дома си).ОК - Викам нали така или иначе по някое време трябва да отидеш до Еконт да изпращаш пратките - кажи ми 20 мин преди да отидеш до Еконт и аз ще дойда в който офис посочиш.Пак отказа
Та това му е странното - и с това му поведение реших че няма как да закупя скъп продукт от него.За това купувам неща които не са чупливи и не е нужно обстойно оглеждане в Еконт.Няма как да купя рамка вилка или друго скъпо нещо от него.
alex4real написа:Г-н Президент, и аз съм купувал от него и съм доволен. Беше от Б-с, сега е от София, малко е странен ама поне не е луд
billclinton написа:alex4real написа:Г-н Президент, и аз съм купувал от него и съм доволен. Беше от Б-с, сега е от София, малко е странен ама поне не е луд
Това реплика към мен ли е?И аз казах че е странен(или поне поведението му)не съм казвал че е луд.
И подчертавам че аз също съм доволен от него
Не можах да ти схвана мисълта - може би е от възрастта(остарявам)
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта