Horror_87 написа:Не разбирам защо някой ще си купи този cross xtreem за 2500 , като може да си купи grand canyon AL6.9 за 2000 лв.
Horror_87 написа:Не разбирам защо някой ще си купи този cross xtreem за 2500 , като може да си купи grand canyon AL6.9 за 2000 лв.
Ozzie написа:Има велосипеди на същата цена, че и по- висока, които се продават пък изобщо без педали!
Не случайно е така. Та това да му е кусура на въпросния "Cross".
Boyan1984 написа:Ozzie написа:Има велосипеди на същата цена, че и по- висока, които се продават пък изобщо без педали!
Не случайно е така. Та това да му е кусура на въпросния "Cross".
Аа, не казвам че е кусур, но защо е така? Иначе верно че скъпите и без педали ги дават![]()
Па колелцето е есктра и на килограми и на външен вид.
hatamoto написа:Има още едно много интересно като цена и комплектовкаа предложение - Cross Fusion 29. Добра комбинация цена/компоненти при относително ниско тегло.
Alexi написа:ми моя е 12 кила ,с по леки капли но пък не съм с ХТ монтаж ( който е по лек от Деоре )
victortrt написа:hatamoto написа:Има още едно много интересно като цена и комплектовкаа предложение - Cross Fusion 29. Добра комбинация цена/компоненти при относително ниско тегло.
Много ми е любопитно дали това тегло е реално при тази вилка, периферия и капли /гуми/.
Вариантът 27.5 цола е с вилка уж 200 грама по тежка, а цялото колело е кило нагоре от 29-ката, което малко няма как да стане най-малкото заради разликата в теглото на гумите.
Иначе този фюжън наистина изглежда супер за парите си при положение, че вече и спринт аполон елит с ХСR е 999 лева.
emo_gp написа:Това ,че е Кросс велосипеда лично за мен не е никакъв проблем, лошо и т.н. Мисля, че Кросс са доказано коректна марка (компания). Ако байка бе 29-ка щеше да избие рибата на пазара (не, че и сега няма да го направи, но все пак е Xc насочен велосипед)!
emo_gp написа:Благодаря за информацията колега! Ще изкажа лично мнение, геометрията не ми допада поради две неща:
- къса горна тръба
- голямо чело
Ако предположа, че цената ще е същата като на 27,5 някак си и по-леки шини да бяха сложили.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта