Alexi написа:не се занимавай ,човек не може да надскочи себе си ..
ЧестоНеадвкватен написа:Има помпи комбинирани за двата типа винтил. Аз имам тази от година и нещо и съм доволен http://www.bikecenter.bg/product/cube-comfort предполагам и по евтини има.
evas написа:@ GECKO , благодаря за уточненията!
И така-преди 3 дни ходих в магазина на Макском да видя колелетата:
1. R9 определено не е за мен,въпреки много по-добрата окомплектовка. Педалите са за автомати и искат смяна ,а кормилото-хем право,хем късо ми идва.Даже не можах и да го покарам с тези педали.
2.R7 -всичко беше ОК- геометрия, возия, врътнах из двора им няколко кръгчета, НО- при щателен оглед открих козметичен дефект по рамката-шупване на боята под един от надписите и деруга до алуминий на друго място. За някой това може да са излишни подробности и капризи, но аз искам всичко да е наред, макар да взимам Аутлет стока.
Сега чакам ново позвъняване за нова R7-ца. Което отново доказва,че колелетата се сглобяват на момента според купувача.
Друго-тези модели са с френски вентили, а в Макском нямат преходници към автомобилни. Не е болка, но е абсурдно за толкова голям производител да не разполага с елементарни консумативи!!!!
d_d написа:От няколко месеца карам 29-ката на този модел. Разликата е в размера и хода на вилката - 29 е с 80 мм. Единственият проблем беше с педалите - идва с доста нисък клас и се прецакаха набързо, така че ги смених. Никакви други проблеми, карам и по асфалт и по черно, като все още съм с гумите, с които си беше.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта