Niko_ написа:Чисто нови ги купих, но не ги карах доста време и не пазя гаранцията (тя трябва да изтича скоро). Сменял съм накладки, това не виждам да има общо... Просто ги полях с масло като ги обезвъздушавах единия пътОбезвъздушаването го правя в повечето случаи от лостчето, но 2 пъти съм го правил и през апарата със спринцовка.. както си е "по правилата". Ще пробвам и метода на Bi11y и ще пиша пак, тъкмо ще ги снимам ако ще може да помогне.
Шимано имат много ясни процедури на PDF. След пълнене или подменяне на течността със спринцовка, следват още две стъпки - обезвъвдушаване на калипер и лост. Това на лоста е познатото помпане с монтирана фунийка за блийд.Niko_ написа:Чисто нови ги купих, но не ги карах доста време и не пазя гаранцията (тя трябва да изтича скоро). Сменял съм накладки, това не виждам да има общо... Просто ги полях с масло като ги обезвъздушавах единия пътОбезвъздушаването го правя в повечето случаи от лостчето, но 2 пъти съм го правил и през апарата със спринцовка.. както си е "по правилата". Ще пробвам и метода на Bi11y и ще пиша пак, тъкмо ще ги снимам ако ще може да помогне.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Bi11y и 2 госта