stoyancha написа:Във форума всеки месец се появява по 1 последовател на @zoomaniaka
Boyan1984 написа:zarko GT написа:Да за това са формите да се дават мнения и да се провеждат дискусии, а не всичко под формата на заяждане, както в момента.
Не искам да казвам за колко десетки хиляди лева колела са ми минали през ръцете. И за първи път пускам тем да видя кой какво ще каже.
Не ми е трябвало мнение.!
И преди да коментираш прочети заглавието и посочи колко човека са помогнали по въпроса!!!
Бях първия, който ти отговори на въпроса каква спирачка да си вземеш. В крайна сметка какво си взе?
Boyan1984 написа:Е послушал си ме значи Това чудо го имам от две години и няма ни теч, ни въздух. Пиши като ги тестваш на трасето какви са ти впечатленията!
atanashh написа:Да използвам темата да попитам:
Има ли смисъл от смяна на RT66 с RT76/86, колелото е Pulse TS+2? Спирачките са SRAM LEVEL T.
Проблема ми е с прегряването на дисковете, към 110 кила съм . Мерси!
Alexi написа:сложи отзад 180 ще се усети подобрение .. ползвай по интензивно предната спирачка ( предполагам задната ти прегрява само )
atanashh написа:За съжаление рамката е М и по-големи ми казаха(от Пулс), че не може... сега са 180/160
За спирането ясно - трябва си практика, работя по въпроса
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта