Bi11y написа:От тези сякаш това Cube e най-интересно :
https://www.bikecenter.bg/product/velos ... -itm130315
warstomp написа:Взех карбоновия кюб. Съдбата също се намеси, като някой купи марзочито докато се чудя, а и се сдобих с неочакван допълнителен финансов ресурс.
Като прочете човек че го чака пратка 8кг в куриера и му става драго на душичката.
Благодаря за помощта на всички. Ще се видим някъде по трасетата
warstomp написа:Да, оранжевия взех. Имаше и капли в кашона , изглежда супер и наистина е много лек.
trail написа:От есента съм с Reaction C62 Race и съм очарован. Успях да го сваля на 10.00 кг. с педалите, които са платформени. Откогато съм го взел мекицата ми, също Stereo 120 Race не съм я карал. Твърдака с карбоново кормило и карбоново колче е много мек по леките неравности. Очарован се от лекотата с която се кара и добрата вилка Fox Performance. Избора ти е супер. Има и накъде да ъпгрейдваш. Насреща съм за съвети, и аз може да науча нещо. Това ми е четвърти кюб.
winger написа:Здравейте, за да не отварям нова тема ще пиша тук
Колебая се между Orbea alma h30 и Canyon pathlite 7
Като имам Рокшок Реба и спирачки хт мт8100 които да ги сложа на Орбеята. На Каньона, Ребата не знам дали ще мога да я сложа.
Търси се нещо, което да е приятно да се върти както по асфалт докато стигна до планината и не само, и да може и в планината адекватно да се придвижи човек, но нищо много технично.
PS Според калкулаторите на фирмите, за Орбеята съм М размер, за Каньона съм S
winger написа:Карбонки се намират лесно само рамки и по чужбинско има нови. Аз слагам детско столче и Карбона не става
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта