bojidar написа:Сега със седемскоростната касета не използвам всички предавки, а камоли ако са 9, затова съм решил да са осем на брой и без това няма да ги ползвам всички, поне да тежи по- малко
bojidar написа:а при мен командата деветка си работи идеално със седемскоростната касета, просто последните две положения ( предавки: осем и девет ) не се ползват
did написа:няма как да работи "добре", при положение, че разстоянието между венците 9-ка е по-малко от това при 7 и 8. За да работи "добре" твоята комбинация, явно имаш луфт в дераельора. Ача щом те кефи - карай си го така.
BG-Rider написа:did написа:няма как да работи "добре", при положение, че разстоянието между венците 9-ка е по-малко от това при 7 и 8. За да работи "добре" твоята комбинация, явно имаш луфт в дераельора. Ача щом те кефи - карай си го така.
Божидаре, напълно ясно е, че няма да работи както трябва защото няма пасване именно заради промяната на разстоянието между венците 9<8<7, пък и веригите точно затова са с различна дебелина. Това дето го предполагаш практиката не го потвърждава.
bojidar написа:С риск да обидя някого, може аз да не съм много наясно, но и вие не сте напълно наясно, разстоянито на шлица за 8 и седем венеца е едно и също, на щлицовете за 9 скорости е по- голямо и пак повтарям работи си идеално, всичко е въпрос на прецизна настройка, който не ми вярва да дойде, давам кръгче.
ACID BURN написа:Къде е емотикона за прекръстването?![]()
![]()
bojidar написа:За главините сбърках признавам си, подведох се по тов, което пише на мойта, спомените ми ме лъжат, но за другото си е така, който невярва негова си работа.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта