ivailo911 написа:ХардРок 2010 идва в БайкЦентъра на 10ти. Днес бях там и ми го казаха лично. Според тяхните думи, както и на няколко мои приятели е по-лека и по-здрава. Наистина - видях, че е в раздел Recreational, което и ме накара да питам тук. Мога да ги помоля в Байк Центъра да ми я премерят като я докарат. А за здравината - пак същото казаха, въпреки че няма подсилки - ооо, по-здрава от ХТ2. Някой с впечатления от нея?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
ICEonFIRE написа:ivailo911 написа:ХардРок 2010 идва в БайкЦентъра на 10ти. Днес бях там и ми го казаха лично. Според тяхните думи, както и на няколко мои приятели е по-лека и по-здрава. Наистина - видях, че е в раздел Recreational, което и ме накара да питам тук. Мога да ги помоля в Байк Центъра да ми я премерят като я докарат. А за здравината - пак същото казаха, въпреки че няма подсилки - ооо, по-здрава от ХТ2. Някой с впечатления от нея?
Защо ли ми звучи познато,това че те казват,че техните колела са най-здрави а другите неструват.Бях веднъж в байк центъра за ремонт и като стана дума,че ще си взимам рам ht2 започна едно разубеждаване,вика:"ооо забрави го тоя боклук..я виш тука в каталога...ооо я гледай тоя спешълайзд....ааа бе тези рам само боклуци правят".Просто реши,че съм наивен и незнам как стоят нещата...ето това ми направи много лошо впечатление!
madsnake написа:Аз карам хардрок рамка, мисля че се води 2009 модел, незнам откъде ще дойде този 2010 в средата на лятото. Страшно доволен съм, от нея. Единствения и минус е, че не можеш да и забодеш много голяма вилка. Всичко над 120мм и идва в повече според мен. А между другото относно идването на стока в байк център... не искам много да коментирам, само ще кажа, че когато кажат "след 2 седмици", нещото обикновено пристига след 2-3 месеца.
azsa-bachinito написа::bigeyes:
Е как ги убеди да ти дадат само рамка?
Shady™ написа:azsa-bachinito написа::bigeyes:
Е как ги убеди да ти дадат само рамка?
С питане и до Цариград се стига
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта