Ето обещаната снимка

За съжаление не се вижда много добре. По-дебелият кабел, който се вижда навит вляво е този, който идва от рид-ампулата. От него излизат двете по-тънки кабелчета - черно и синьо. Запоени са за въпросните букси и са поставени върху съответните крачета на велокомпютъра ( в ръководството е дадено кои крачета за кой датчик са). Отгоре е поставено термосвиваемо фолио и всъщност буксите не се виждат.
На снимките от старата тема се виждат магнитчето и рид-ампулата. На новите ми курбели магнитчето е по-добре залепено и вече няма нужда и от свински опашки. Просто имахме достъп до подходящо лепило за целта. Рид-ампулата е поставена в корпус от смола и карбон, отново защото, това имаме подръка. Предполагам, че може да се използва и нещо друго, както предлага и did.
Не претендирам за точност на думите. Честно казано за повечето неща си нямам и идея как точно се казват. Просто разказвам и показвам, как с малко усилия, се снабдих с перфектно работещ датчик за каданса. Ако имаше от къде да си го купя, щях да си го купя. Понеже отникъде не намерих такъв, мъжът ми ми направи

. Някой друг може също да си направи без проблеми.