Cross Sporter vs Drag ZX5 TE

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Cross Sporter vs Drag ZX5 TE

Мнениеот azsa-bachinito » Вто Авг 31, 2010 11:14 pm

Имало е шупла или нещо др. Лош късмет. При таква височина вилка по-скоро е въпрос на геометрия.
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот sailman » Сря Сеп 01, 2010 8:26 am

:offtopic: Обикновено се въздържам от мнение в подобни "дискусии", обаче понякога дрънкането на нЕкой новоизлюпен умник ми идва в повече!
BASE написа:
azsa-bachinito написа:Спокойно и 130 може да й боцнеш.

Можеш да и сложиш 130 ама трябва да я караш като баба.Аз със 120 я спуках.

Спукването на ЕДНА рамка (нека са 2-3-4, без значение е...) при съмнителни обстоятелства (каквото и да разправя потърпевшия - сещате се защо ;) ), изобщо не може да служи като пример за здравината и качествата на която и да е рамка.
Отделно, две години съм карал/карам въпросната рамка и не съм имал НИКАКВИ проблеми или съмнения относно здравината и. А рамката е подлагана през това време на значителни натоварвания, предвид теглото ми - 85 - 87 кг. и стилът на каранията, които си спретваме с другарите (за което нЕкои люде от това общество могат да сведочат :) )

П.П. Силно се надявам да не се развива поредната тъпанарска дискусия по тема от два месеца и повече...Някакси е адски нелепо да се ръсят коментарии по въпроси, изчерпани преди толкоз време :dontknow:
ВЕЛО 2009 Sus scrofa domestica
Аватар
sailman

Рейтинг: 2000

Мнениеот frankopld » Сря Сеп 01, 2010 11:06 am

@offtopic

trix написа:а защо zx5 за 199,защо не ranger за 129 или ram ht 2 за 209?

Искам само да вметна,че рамката на Drag Ranger ,май,вече не е на промоция (129лв.),освен ако нямат някоя друга залежала бройка,но се съмнявам.От миналия или по-миналия месец цената на рамката е ок 220-240лв. :bigeyes: ,не помня точно колко я видях...Просто в Скриймбайкс ,като че ли пак не са си обновили навреме информацията за продуктите и цените им.
Аватар
frankopld

Рейтинг: 1220

Мнениеот BASE » Сря Сеп 01, 2010 5:32 pm

sailman написа::offtopic: Обикновено се въздържам от мнение в подобни "дискусии", обаче понякога дрънкането на нЕкой новоизлюпен умник ми идва в повече!
BASE написа:

Спукването на ЕДНА рамка (нека са 2-3-4, без значение е...) при съмнителни обстоятелства (каквото и да разправя потърпевшия - сещате се защо ;) ), изобщо не може да служи като пример за здравината и качествата на която и да е рамка.
Отделно, две години съм карал/карам въпросната рамка и не съм имал НИКАКВИ проблеми или съмнения относно здравината и. А рамката е подлагана през това време на значителни натоварвания, предвид теглото ми - 85 - 87 кг. и стилът на каранията, които си спретваме с другарите (за което нЕкои люде от това общество могат да сведочат :) )

П.П. Силно се надявам да не се развива поредната тъпанарска дискусия по тема от два месеца и повече...Някакси е адски нелепо да се ръсят коментарии по въпроси, изчерпани преди толкоз време :dontknow:

Първо това че не се изказвам много по теми и такива работи не означaва че съм някои новоизлюпен умник. И аз карам рамката от дже години и съм 85 кила и ако има хора от Шумен да четат тая тема могат да го потвърдят.А колкото до тези шлюпки и всякакви подобни глупости по рамката нямаше такива простотии.
ALWAYS RIDE AS FAST AS YOU CAN WITH A HELMET ON.
BASE

Рейтинг: 1165

Мнениеот N0_PoW3r » Сря Сеп 01, 2010 9:12 pm

:xx(:
Последна промяна N0_PoW3r на Сря Сеп 01, 2010 9:13 pm, променена общо 1 път
Don't fall.Get up! :)
N0_PoW3r

Рейтинг: 1195

Мнениеот N0_PoW3r » Сря Сеп 01, 2010 9:13 pm

BASE написа:
sailman написа::offtopic: Обикновено се въздържам от мнение в подобни "дискусии", обаче понякога дрънкането на нЕкой новоизлюпен умник ми идва в повече!
BASE написа:

Първо това че не се изказвам много по теми и такива работи не означaва че съм някои новоизлюпен умник. И аз карам рамката от дже години и съм 85 кила и ако има хора от Шумен да четат тая тема могат да го потвърдят.А колкото до тези шлюпки и всякакви подобни глупости по рамката нямаше такива простотии.

Хахахахахах тя рамката ти се е спукала човек от стоене в гаража :D :D :asshole:
Don't fall.Get up! :)
N0_PoW3r

Рейтинг: 1195

Мнениеот dancho chalgarq » Сря Сеп 01, 2010 9:17 pm

:rofl:
Аватар
dancho chalgarq

Рейтинг: 1168

Предишна

Назад към Продукти за крос-кънтри