Здравейте, за последните 5 дни

успях да довърша двата чифта обувки за SPD педали, които ми бяха останали и съответно сега ми трябват нови, евентуално два чифта. Проблемът е, че в София 48ми номер трудно се намира, засега съм проверил БАС и Веломания, до Байкцентъра не съм ходил, но Specialized повече няма да си купя, Скот може би също. А пък и не ми се обикаля всеки магазин в града, поради това мисля да поръчам от chainreaction. Засега съм харесал
Lake MX165 като основни обувки и
Shimano MT42 за бекъп. Там номерацията също е ограничена, така че няма много варианти.
Основният ми въпрос е дали имате идея, дали номерацията на тези обувки съответства на тази на 661(Tiburon), Specialized(Taho), Solomon(маратонки разни), Nike(също маратонки)? Това са марките(и моделите), които съм носил през последните 4-5 години, всичките са били номер 48 и са ми ставали перфектно. Хамстерът вчера ми даде да пробвам шпайкове на 661, номер 47, бяха ми леко тесни, така че и от този модел явно 48 е моят номер.
И все пак, ако знаете някъде в София да предлагат хубави, големи обувки би ми било полезно.