bio написа:2. вината не е в материала на седалката .. а по-скоро в направилна настройка на самата седалка.
bio написа:3. аз карам с леко наведена напред седалка. задника яко да е на седалката и да имам лека хлабина в предната част, но не да се суркам. примерно -5 градуса спрямо мислената хоризонтала.
bio написа:не съм карал с тази седалка ... и никога не съм си протривал някоя дреха до скъсване. нормално всички панталони са ми леко, ама много леко протъркани ... ама чак да се скъсат.
не си дал една много важна информация ... какви са ти краката :> ако си супер налял в бедрата и нормално протъркаваш дрехите при ходене, не може да очакваш че има седалка, която да те спаси. ако си вейка като мен ... м-м-м
1. в коя част ги протриваш дрехите ... обърни внимание на това и потърси вината в тази част.
2. вината не е в материала на седалката .. а по-скоро в направилна настройка на самата седалка.
3. аз карам с леко наведена напред седалка. задника яко да е на седалката и да имам лека хлабина в предната част, но не да се суркам. примерно -5 градуса спрямо мислената хоризонтала.
цялостната идея е че в момента имаш контакт/триене ... което трябва да избегнеш !!!
успех :>
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта