Мария Ризова написа:А защо не направо Anti-Drag?
Аз съм с ZX-5 (от 2008) и ми се скъса seattube малко над средното и то не на заварката...просто така!
Не след скок или нещо по-сериозно - в един момент тръбата вече беше пукната на 3/4 от обиколката й.
Невъревър Drag!
Когато коментирате спуквания на "тая" или "оная" рамки (или изобщо проблеми с някакъв продукт), твърде важно е да правите нЕкои уточнения. А именно:
1. Рамката/чарка като нов/а ли сте я придобили, или са/е "втора ръка"? Ако е второто, никога не можете да бъдете сигурни как се е отнасял предишният ползвател (каквото и да ви е казвал...), съответно всякакви изводи или заключения от сорта "това е боклук!" са АБСОЛЮТНО НЕКОРЕКТНИ.
2. Преди да почнете да обвинявате производителя, замислете се ДОБРЕ дали сте карали/ползвали "нещото" по предназначение.
3. Имате ли необходимите познания и опит, а също и информираност, та да си правите генерални изводи?
4. Колкото и да ни се иска, вечни неща няма, а понякога се случва и съвсем нови продукти да се счупят. В такъв случай нормалните хора си търсят правата като потребители изисквайки производителя/търговеца да спази гаранционните си задължения. Не врещят по форумите НЕАРГУМЕНТИРАНО.
5. Това, че вашата рамка/чарк са се счупили НЕ МОЖЕ да бъде определящо за мнението относно някой продукт, особено при ЛИПСА НА ИЗЧЕРПАТЕЛНА СТАТИСТИКА.
6. Дори и при най-качествените продукти се случва да има изключения. Повтарям "изключения"! Това не означава, че не всички продукти от съответният модел/серия са некачествени. (Например, наскоро се сблъсках с дефектни компоненти от висок клас, но не съм разтръбил навсякъде, че са боклук, именно поради ясното си убеждение, че става въпрос за "изключение". Всичките ми познати ползващи същия продукт са доволни и щастливи и проблеми нямат...) Правилният подход в случая описан в скоби, а и извън тях, е да се прати писмо до производителя описващо случая с повредата. Подобно отношение спомага за навременното отстраняване на конструктивни или производствени дефекти. А именно: ако производителят не знае, че има проблеми с съответния продукт няма и да се заеме с отстраняването му в бъдеще.
7, 8, 9-то...Много може да се изпише по темата, но искам да Ви кажа следното: Когато се жалвате В ОБЩЕСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО от нещо, правете го аргументирано, ако искате да Ви вземат на сериозно. Ако не Ви стига багажа да се обосновете - просто ще си джафкате като палашета...

Оттук насетне, смятам да оценявам негативно и без обяснения всеки, който мрънка без да се обоснове защо, препоръчва нещо без опит с него и пр. и изобщо изказва неаргументирани мнения. Това ще бъде моят скромен принос към задачата да превърнем нашият Форум в наистина приятно за пребиваване място, а не в арена, на която мочковците си мерят кожичките!
Моля нормално мислещите потребители да извинят офтопика ми, ама не се трае вече...Като гледам как общуват хората по други подобни места в мрежата, ме хваща срам, а напоследък и яд...