SavageBS написа:Чудя се с каква екипировка да се снабдя така че да карам ,,комфортно'' при температури около нулата,, карам основно извън града по разни черни пътища, за зимата карах с шапка, шушляково яке с поларена подплата, дебел пуловер, ръкавици , и панталон от микрофибър с подплата от полар, не е най подходящото но засега с това разполагам.
Трябва да избера :
1.Панталон - да спира студения вятър че от него ще ми заминат колената и умерено да топли, все пак при карането се отделя доста топлина. Има някакви на Endura, но са доста модели и нямам идея, вариант ли е някакъв скиорски панталон +яке комплект.
2.шапка, купих си някаква на шимано но тя няма никаква подплата и при студн не вярвам да ми е ок.
3.Якето спира вятъра чат пат бива, имам и една горница windstopper на драг.
4.Ръкавици, - купих си на Hitec добри са не пропускат вярът макар и да не са точно за колело.
5.Обувки - с Високи маратонки нещо ми става студено на краката, мисля си за някакви гамашита върху обувката които да сложа.
6.Очила , сега карам с едни очила на драг със сменящи се стъкла, май модела е dragomir condor ,за студ незнам дали няма много да се запотяват.
denises26 написа:А за лицето какво точно ползвате?
did написа:За лицето ползвай закаляване, съчетано с тридневна брада
_SoRa_ написа:Някой може ли даде мнение за ръкавиците и шапката на Fuse? Или на другите техни продукти.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта