П.П. Не намерих подобна тема затова реших да направя нова.

lusi5001 написа:На пружина.
Тези на въздух са доста по скъпи около 700 (поне в баикзоната де)
venom11 написа:Благодаря за отговорите, при всички случаи тази вилка ще слагам, просто се чудех дали е въздушна или на пружина. А относно пружината не смятам, че 85кг са чак толкова много като се има предвид за каква вилка става въпрос.
П.П. Предполагам вилката има и Preload опция от врътките горе?
venom11 написа:Доста теми относно пружини за вилки прочетох, но в крайна сметка така и не разбрах как да разбера конкретната вилка дали е подходяща за моите килограми. Съотчетно дали е много твърда или пък е мека. Въпросът ми конкретно се отнася за тази вилка Rock Shox Recon Silver TK 120. Ето ви и линк към сайта им: http://www.sram.com/rockshox/products/recon-silver-tk . Аз лично не успях никъде да намеря подобна информация. В Google и където и да било другаде. Единственото което пише за тази вилка както сами можете да видите е , че е ненадмината по твърдост в класа си. Аз съм 85 кг.
Надявам се да се намери някой компетентен и да ми каже как стоят нещата с тази вилка. ( Варианта Solo Air вилки не ме устройва тъй като скачат в друг ценови диапазон) .
venom11 написа:Много полезна информация bio, благодаря за което. А случайно някой да може да ми каже дали, когато поръчвам вилката си мога директно да я поискам с пружина, подходяща за моето тегло. Иначе се получава така, че даваш едни 500лв за вилка като рискуваш да я прецакаш за отрицателно време заради пружина(ите). Все пак не всички сме с тегло 70-73кг ( тоест стандартни пружини ). Ако някой може да даде информацийка ,ще му бъда много благодарен!
subritual написа:Днес видях тая вилка,наживо.Беше с въздушен клапан и се води "тунингована RockShox Recon Silver TK, въздушна, 120 мм."
Само,че нещо не ми вдъхва доверие,както повечето Рокшоксове от евтините с разни пластмасови елементи.
Някой има ли впечатления?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта