thecruiser написа:Аз пък си мисля, че темата беше избор на колело до 700лв...
Е утре ще си взема drag zx4 по една много проста причина, за тази цена няма алтернатива. Ходих гледах RAM ht1, гледах Cross GRX8 , намерих и нов вариант от едни пичове от velocity, които са закупили три рамки и са ги окомплектовали по различен начин,но честно казано ZX4 най-много ми приляга.
Хвалете колкото искате cross-a, ваше право е, RAM-a е чудесно колело, но не точно за тези пари, а поне 100 отгоре, drag-a може да е с tektro, но пък все си мисля, че ще може да спре с моите около 75 кг.
Успех!
Аз също съм в чуденка м/у GRX8 i ZX4, но според мен и двете колела са добри и всичко останало е лична преценка, която е субективна.
Тежа 90 кила и съм 175см, ама какво пречи ако не спира добре да му сменя спирачките примерно на ZX4-ката - даже с по-хубави от на GRX8 след време - нищо.
Все пак важен е ентусиазма, аз също засега клоня към Drag-а и мисля да взема него, но не защото смятам GRX8 за лошо колело, напротив, двоумя се много

Не мисля че е редно да се плюе някой за избора който е направил, хубаво е че на пазара има избор, който задоволява интересите на всички, а и цената пада, ако имаше само 1 модел и всички карахме с него, нямаше да е по-добре.

Темата за мен беше много полезна, но в крайна сметка си мисля че накрая всеки прави своя избор и е хубаво да се даде информация за моделите, както и от хора карали и двете колела (ако има такива), защото когато караш само едното, и вместо да кажеш колко си доволен(или недоволен) - почнеш да плюеш другото което не си карал - това е субективна оценка

За мен и двете колела са страхотни за цената си, факта че я има тази тема е че избора не е толкова лесен

За хората който плюят Cross-a, цената му е по-ниска, да не говорим че в промоция е вместо 670 - 560лв - което е 140лв под Драга, като с тия пари може да си направиш още upgrade-и, та за мен и двата си имат и плюсове и минуси.