eMcKu написа:Може, може. И Хамстер, на тези тренажори, не може да караш на педали.
outfaced написа:аре пробвай, па ша разказваш... и мен ми е любопитно доколко е съпоставимо натоварването и доколко няма да ти писне след 3-4-5 пъти
eMcKu написа:Може, може. И Хамстер, на тези тренажори, не може да караш на педали.
darki написа:http://www.youtube.com/watch?v=2Q14g-C8FXI&feature=related
След 0:29 секунда ;-)
eMcKu написа:леко с регулиране са тези
пробвай при такива, където нямаш никакво съпротивление
darki написа:eMcKu написа:леко с регулиране са тези
пробвай при такива, където нямаш никакво съпротивление
То май ще влезем в полемика от вида "ако баба ми беше мъжка" ;-)
Казуса си беше може или не може. Е може ;-) Другото си твоя субективна практовака на моженето ;-)
eMcKu написа:Прав сиАз се бъркам с това, че си мисля каране на педали, като каране при атака на колелото. Иначе за самото ставане, да.
darki написа:eMcKu написа:Прав сиАз се бъркам с това, че си мисля каране на педали, като каране при атака на колелото. Иначе за самото ставане, да.
Ако конструкцията на велотранажора е достъчно здрава, защо не пробваш да го вдигнеш с няколко градуса отпред. Тоест да не е в хоризнтолно положение, а леко в налкон ???
Morpher написа:Ако може един въпрос към собствениците на такива тренажори:
Какви са вибрациите по време на каране?
Задавам го с оглед на ползването в жилищен блок. Аз също съм мислил за такъв вариант, но това ме е отказвало досега от допълнително проучване.
boris_borisov написа: Самата идея на тренажора не е в това да ходиш в зала и да караш велоергометър, а да си стоиш вкъщи и да тренираш почти безплатно.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта