Здравейте, с предстоящото настъпване на зимния сезон и невъзможността да карам през студените месеци (от ноември/ декември до март) съм запланувал модификация на велосипеда си, която най- накрая да постигне конфигурация, съответстваща на нуждите и стила ми на каране. В момента карам Dartmoor Hornet 16’ c Fox Van R и множество FR/ DH ориентирани части- курбели Truvativ Holzfeller, водач E13 LS+, кормило Answer ProTaper 780 и др. Тъй като нямам време, а вече и желание, да го карам по предназначение, съм решил да го променя дотолкова, че да отговаря на нуждата ми от един градски велосипед, с който при възможност да мога да въртя и ХС.
Първо трябва да избера подходяща рамка. Тук е мястото да кажа, че съм 1, 75 и тежа 61- 2 кг. Изискванията са тя да е с геометрия за XC/Urban и да е с регулируеми дропаути. За сега съм се спрял на вилка с 100- 120 мм ход. Относно материала нямам претенции, стига теглото да е в рамките на нормалното. Досега единствено това
http://www.sidewayscycles.com/products/ ... 13&clid=18 съвпада с концепцията ми, затова очаквам и други предложения.
Това е засега от мен.
Поздрави