Въпрос за Shimano SLX groupset и Драг ZX5 рамка

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за Shimano SLX groupset и Драг ZX5 рамка

Мнениеот vms » Сря Окт 31, 2012 2:08 pm

Здравейте,
Дойде и моят ред да потърся истината в този форум :)
От около година и половина карам стандартен Драг ZX5 2010 Pro, на който, постепенно подменям частите в посока увеличаване на удовлетвореноста от карането - вилка, спирачки, седалка и т.н.
Сега съм се зачудил дали не му е време и на движението и след доста търсене и четене май се спрях на тази оферта:
http://www.bike-components.de/products/info/p32100_SLX-660-10-Gruppe-3x10-ohne-Naben-Modell-2012-.html
Колелото се/ще се ползва за XC с леек състезателен елемент, когато имам възможност(по-скоро се състезавам със себе си отколкото с другите) както и за все по-палави (надявам се ) спускания.
Въпросът ми е дали някой е ползвал елементите от тази група и какво ви е мнението - дали са удачен избор от към цена/качество и дали са приличен избор за стила който описах ?
Ще се радвам ако имате и информация за по-добри в ценово отношение оферти или пък подобни като ниво алтернативи на SRAM (върху които нямам никакъв поглед, все още).

Благодаря и поздрави!
vms

Рейтинг: 1240

Re: Въпрос за Shimano SLX groupset и Драг ZX5 рамка

Мнениеот rarekin » Сря Окт 31, 2012 3:39 pm

Компонентите от групата са удачни за това, за което мислиш да ги ползваш.

Цената им е отлична.

Съотношението цена качество е трудно постижимо с друга група на същия или друг производител.
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за крос-кънтри