Избор на зъбчатки

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на зъбчатки

Мнениеот troll4et0 » Сря Юли 10, 2013 12:57 pm

След смяна на верига се оказа,че са ужасно износени задните зъбчатки,т.е. прескача при всеки оборот на всяка една предавка без последните две :D .Както си му е реда,на определено време е сменяна верига,но след толкова пробег са заминали и венците :D.
Та искам да ми препоръчате възможно едни от най-леките и издържливи зъбчатки за парите си, бюджетът ми е около 80лв,а зъбчатките 9-ка.Разбира се ако има по евтинки ще се радвам,все пак съм с кажи-речи ограничен бюджет :D.Е, мога да добавя още някой лев към тези пари,ако наистина си заслужава съотношението тегло-издържливост.Също така нека са някои,които се предлагат в България,защото ми трябват наистина спешно-до събота :dontknow: .
Старите зъбчатки са СРАМ,модела не го знам :dontknow: ,но сега предпочитам нещо Шиманско,тъй като според наблюденията ми са на по-разумни цени и също висококачествени както по-скъпите от тях срамски(е,разбира се,сигурно има и изключения).
Ако има значение задния дерайльор е Срам Х-7,а предните венци са следното животно http://harriscyclery.net/images/library ... CR2577.jpg :beer:
:slug:
Аватар
troll4et0

Рейтинг: 1258

Назад към Продукти за крос-кънтри