Оплакване за Ram HT.ONE.1

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Оплакване за Ram HT.ONE.1

Мнениеот promasp » Вто Юли 23, 2013 10:01 pm

Здравеите наскоро си закупих HT.ONE.1 от офицялен дистрибутор на рам в стара загора с всички стокови компоненти освен гумите и месец и половина по късно ми се счупи курбела когато се обадих на магазина ми казаха, че гаранцията на курбела не важи!А курбелът не е счупен от удар! Така че бих искал да ви предопредя за този велосипед че не зависимо ,че е почти 1200 лв курбелът му е много лош и чуплив
promasp

Рейтинг: 1180

Re: Оплакване за Ram HT.ONE.1

Мнениеот bio » Сря Юли 24, 2013 7:54 am

promasp написа:Здравеите наскоро си закупих HT.ONE.1 от офицялен дистрибутор на рам в стара загора с всички стокови компоненти освен гумите и месец и половина по късно ми се счупи курбела когато се обадих на магазина ми казаха, че гаранцията на курбела не важи!А курбелът не е счупен от удар! Така че бих искал да ви предопредя за този велосипед че не зависимо ,че е почти 1200 лв курбелът му е много лош и чуплив

вместо да се вайкаш във форума. напиши едно писмо на ram bikes и едно на sram. една две снимцичи и кратък текст.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот Nocturne » Сря Юли 24, 2013 1:17 pm

bio е прав както винаги.

Аз пиша само от интерес..как се счупи ако не от удар? :look: Какъв е курбела като модел, SRAM s600?
RAM AM.ONE Custom
Аватар
Nocturne

Рейтинг: 1300

Мнениеот promasp » Нед Авг 11, 2013 10:50 pm

bio написа:
promasp написа:Здравеите наскоро си закупих HT.ONE.1 от офицялен дистрибутор на рам в стара загора с всички стокови компоненти освен гумите и месец и половина по късно ми се счупи курбела когато се обадих на магазина ми казаха, че гаранцията на курбела не важи!А курбелът не е счупен от удар! Така че бих искал да ви предопредя за този велосипед че не зависимо ,че е почти 1200 лв курбелът му е много лош и чуплив

вместо да се вайкаш във форума. напиши едно писмо на ram bikes и едно на sram. една две снимцичи и кратък текст.

Не се "вайкам" по форумите писмо сам написал обаче аз пиша това по форумът за да видите на какъв проблем сам попаднал аз и за да може хората да не се опарят по сащия начин като мен
promasp

Рейтинг: 1180

Назад към Продукти за крос-кънтри