pleshy написа:Здравейте. След дълго търсене така и не успях да намеря отговор на въпроса си, предварително се извинявам ако съм пропуснал да прегледам някоя стара тема.
Въпросът: мога ли да използвам гореспоменатата рамка с вилка с ход 130мм? Разумно ли е и ще запазя ли гаранцията? Възнамерявам да я карам с една стара coil Tora. Благодаря предварително.
tofu_x написа: ... аз съм с такава но ход 100
galio написа:tofu_x написа: ... аз съм с такава но ход 100
Колко ти тежи колелото, проверявал ли си?
galio написа:tofu_x написа: ... аз съм с такава но ход 100
tofu_x написа:galio написа:tofu_x написа: ... аз съм с такава но ход 100
п.с. 1840грама е рамката.
penmark написа:Зависи с какви части ще го сглобиш. Може 11 кила да е, може и 15.
galio написа:penmark написа:Зависи с какви части ще го сглобиш. Може 11 кила да е, може и 15.
Дървената философия зад нещата ми е ясна, благодаря за помощта.
С друга рамка съм и леки "части", та ми се искаше да знам колко би ми тежало колелото ако сменя рамката, за да съм наясно дали си струва.
penmark написа:Има сглобени вече. Само трябва да се ползва търсачката на форума.galio написа:penmark написа:Зависи с какви части ще го сглобиш. Може 11 кила да е, може и 15.
Дървената философия зад нещата ми е ясна, благодаря за помощта.
С друга рамка съм и леки "части", та ми се искаше да знам колко би ми тежало колелото ако сменя рамката, за да съм наясно дали си струва.
Какво сложно има да извадиш от теглото на твоята рамка, теглото на zx ltd и да разбереш колко ще свалиш? Как може някой да ти предскаже колко ще ти тежи велосипеда?!!! Нито си казал какъв е, нито с какви компоненти е!
Аз съм с такава рамка и теглото на велосипеда е 11,6кг. С по-леки капли и гуми става 11кг. Преди това с друга вилка беше 12,4кг. Затова ти казах, че зависи от компонентите.
penmark написа:Щом не мислиш да сменяш компоненти, Drag ZX LTD не е за теб. Рамката няма уши за vbrake и ще ти трябват дискови спирачки. За дискови ще ти трябват главини и т.н...
nask0o написа:Дискови спирачки можеш да имаш, но трябва и главината ти е да е за дискова спирачка а на Zx1 са за V-brake.
bigchicken написа:Не е безумна темата, а ти се държиш леко неадекватно. Човека ти казва, че трябва да смениш спирачките на базата на това, което си пуснал като информация. Той няма как да отгатне, че имаш други неща извън това, като не си казал, та няма защо да отговаряш сопнато. Имаш питане и хората се опитват да помогнат. Дето му се вика, отговора според въпроса.
bigchicken написа:Всичко най-хубаво ти пожелавам и успех в начинанията и най-вече в общуването
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта