Избирам си гуми, но доста се обърках и се надявам да ми помогнете.

п.п. Забравих да спомена, че няма да се карат често в мокро време, велосепеда ми е Cross Ridge и има възможност на пролет да се пробвам да ги превърна в безкамерни.

Snake bite.bigjoe написа:Не мога да се сетя за какво прищипване говориш, но ако става въпрос за притискане на на страниците на гумата от ръбовете на каплата, това е проблем на каплата, не на гумата и при мен се е получавало при по - дълбоки капли като за V brake.
За сцеплението ли имаш предвид? Повече ме притесняват трънчетата, но няма гуми които да не се пукат, а и покрай Кендите съм станал като механик от F1bigjoe написа:Само имай едно на ум с плиткия грайфер на Ikon.
vladrov написа:Повече ме притесняват трънчетата, но няма гуми които да не се пукат, а и покрай Кендите съм станал като механик от F1
radeviq написа:Миналия сезон изкарах с преден и заден Nobby Nic 2,25 Еvo (без SnakeSkin). Леки и добри, на мен си ми харесват, дори толкова, че за тази година взех отново 2 NN, само че със SnakeSkin. Специално за задната мога да кажа, че ме държи напълно прилично при всякакви условия - сухо, влажно, песачливо, каменисто, странични наклони, стръмни изкачвания. Като минус бих посочил цената, спрямо скоростта на износване, но тъй като карам без километраж не мога да дам точни стойности, а и гумата е видяла доста асфалт. Силно ти препоръчвам, ако все пак решиш това да е гумата (предна или комплект) да вземеш SnakeSkin-a. Наблюденията ми поне до момента са, че си върши работата и доста по-рядко се занимавам със спукани гуми.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта